İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@errayn belge olarak indirdik hocam kanıtımız var
-
200 kişilik göç ilanı hayırlı olsun.
Özellikle ilgili puan türlerindeki 75+ üzeri tüm arkadaşlar yarından itibaren sıkı bir tempoya girmeli.Herkese başarılar.
Zihniniz açık kaleminiz keskin olsun. -
Arkadaslar es durumunda rotasyona tabi oluyor muyuz
-
@sayidcerrah merkez mi acaba bende gördüm şuan öyle bir bilgi de
-
SGK açıklandı ardından il göç ve merkez göç ilanları hatrı sayılır sayıda geldi ... şimdi sıra guyda:)
-
@tubaay merkezde var 20 kişi
-
sgk yı kazandığım için ilgöçe başvurmayacağım. sınava hazırlanan arkadaşlara kolay gelsin şimdiden
-
@bcbc3434 mülakata mı katılmayacaksınız sınavına mı?
-
Mülakata kalanların tekrar başvurması da bı sıkıntı yok degilmi arkadaşlar başvurabilecez herhalde ilginç bı durum oldu
-
Dostlar bizim mülakat tarihi erkenden açıklanır mı? Yoksa yeni alımla beraber mi yaparlar öyle olursa çok uzar.
-
@sayidcerrah sınır 80 değil mi
-
@errayn 70 hocam
-
@bcbc3434 tebrik ederim darısı bizlere
-
@SonMaliyeci sınava hocam
-
@errayn 70e çekmişler
-
@sayidcerrah bir önceki 80 di hocam zaten anladım şimdi
-
@SonMaliyeci Hocam çölde kutup ayısı görmeye hazır olmak lazım bence. 17 ekimden bu yana onca çaba ver, emek sarfet; mülakattan önce sana ayrılanın 5 katı kadroyla yeni ilan çıksın. Ben bu mülakatlarda elenecek olanların son ilan yüzünden hakkının yendiğini düşünüyorum. Emek yine değer görmedi, Türkiye yine şaşırtmıyor iibflileri.
-
Asıl açılması gereken kadro guy kadrosuydu. Daha mülakatlar başlamadan il göç kadrosu açmak halihazırda mülakat bekleyenlerin konsantrasyonunu da etkileyen bir durum. En basitinden iki mülakatın birlikte açıklanması gibi bir beklenti söz konusu.
-
Vurduğun gol olsun dedik sonunda kısmen oldu bu iş. İl Göç 200 kişi. Sayı bence makul görünüyor.
-
@TRRS, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@SonMaliyeci Hocam çölde kutup ayısı görmeye hazır olmak lazım bence. 17 ekimden bu yana onca çaba ver, emek sarfet; mülakattan önce sana ayrılanın 5 katı kadroyla yeni ilan çıksın. Ben bu mülakatlarda elenecek olanların son ilan yüzünden hakkının yendiğini düşünüyorum. Emek yine değer görmedi, Türkiye yine şaşırtmıyor iibflileri.
Mülakata kalan bu ilana başvuramıyor mu ?