İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Şaka gibi 45 kişilik alım nasıl 88 le kapatır. Bana geldi fakat korkmaya başladım böyle giderse başka sınav yüzü göremeyiz.
-
Bende listedeyim ama ufak virgullerle kaciran yoldaslarima gecmis olsun diliyorum virgullerle kacirmanin ne oldugunu sgk da gordum herkes hakkinda hayirlisi olsun Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin
-
Acilen birşeyler yapılmalı yoksa ülkede psikolojisi düzgün sağlıklı gençler kalmayacak
-
Ben gecen seferde bu sefer de kusuratla kaciranlardan olarak ilgili birime dilekce yazmistm yedek liste olusturulmasi konusunda fakat birim boyle bir calismamiz soz konusu degil diye dönüş yapmisti fakat o dilekceyi galiba sadece ben gonderdim bu konuda talep olsaydi belki bir duzenlemeye gidilirdi
-
Kut anlayışı gibi sınavsız kadro isteyen insanları da gördük. Babadan oğula nesil oldular bi bitmediler emenike.
-
Arkadaslar belgeler ayin kacina kadar teslim edilecek ? Para en gec 11'inde yatirilacak ama belgelerin tarihi ne zaman ? Bir de ozgecmis demis ?
-
@El_grande ne kadar ahlaksız hak yiyen şerefsiz varsa Bende milli kütüphanedeyim.
-
Diğer alımdan daha yüksek kapattı kadere bak .(
-
85 beklerken 87,9 nedir ya
-
Arkadaşlar kimse kendini kandırmasın 87-88 den aşağı kapatmayacağı gün gibi ortada idi liste dışı kalan arkadaşlar üzülmesin yollarına devam etsinler
-
Tükendim
-
Arkadaslar bence süpriz olmadı sonuç , 2018 ve 2019 puaniyla Guy alımı olmadı hali hazirda 1600 kişi ( puanı en az 85 olanlar ) SGK sonucu bekliyor , haliyle yığılma var yüksek puanlarda
-
@güneşşş Hocam belge teslimi derken ??
-
@paraşütçü-walras kalıyor kardeşim kalıyor çünkü ilanlar kıt malesef
-
@Müşrif sinava girecek arkadaslar belge yollamayacak mi diyecektim ya o sozlu mulakat iyice şaşırdık bu sinav ortaminda iyi mi
-
@keynes5 aynen kusuratla kacirdim alim olmazsa ve mulakat sonuclari aciklanmazsa puanlar 87-88 altina dusmeyecek
-
Neden virgül sonrası bu kadar önemli? Ben bir puanla kaçırdım ama bazı arkadaşlar 0,1 puanla kaçırıyor. Bu sınav 87, 93 ile kapattıysa 87.00 olana kadar herkesi sınava almalılar koskoca üniversite bir 20 kişi daha alamayacak mı sınava sanki resmen psikolojisini bozdular milletin.
-
@dibace çok saçma
-
@dibace hocam emin ol o arada çok insan var 20 den çok fazla. Keşke alsalardı. 87,400 le ben 87,850 ile arkadaşım kalamadı listeye
-
900 kisinin hemen hemen yarisi 90 li puanlardan olusuyor. Bu gidisle baska sinav goremicez. İnanilmaz puanlar var gercekten. Maalesef maliye sinav acmazsa bu puanlar bundan aşşa dusmez isimiz zor.