Teb Müfettiş Yardımcılığı 2019
-
Herhangi bir haber alan var mı? Aranan,mail alan vs.
-
@kcrh Hocam bu ilan kariyerden verilen assistant auditor ilanı mıydı?
-
@michaelcorleone evet hocam
-
@kcrh Bu ilanı geçen ay kariyerde gördüm, başvuru yaptım ve geçen hafta 3-4 kez özgeçmişe baktılar fakat arama, mail ile bilgilendirme olmadı. Şimdi sizin başlığı da görünce bir sorayım dedim. Daha önce sınav yaptılar mı? Süreç nasıl işliyor hiç bilgi bulamadım internette.
-
2 Kasım Cumartesi günü GY & GK ve Kompozisyon sınavı olacağı hakkında arandım. Daha sonra sınav yeri ve zamanı hakkında mail atıldı.
-
@Arkenstone Hocam mezuniyet nereden ve dil puanınız kaç acaba?
-
İlanda belirtilen okullardan birinden mezun olduğum için dil sınavından muaf oluyorum. TOEFL skorum yok ama YDS 88,75.
-
@Arkenstone Anadolu'nun bir üniversinden mezun olduğumuz için bizi çağırmadılar, halbu ki bütün şartları taşıyorduk. Ne diyelim yapacak bir şey yok.
-
TOEFL ve YDS skorum var. %100 İngilizce eğitim veren bir üniversiteden de mezunum ama sınava çağırmadılar.
-
@Deschain Sanırım üniversite imajına bakıyorlar hocam. Ben taşradan mezunum dilde belgelerim var fakat beni de aramadılar. Siz bilindik bir üniversinden mi mezunusunuz yoksa taşra mı?
-
@michaelcorleone Üniversitem en son ilk 20'deydi, şimdi ne halde bilmiyorum. İlanlarına 900 kişi başvurmuş, hala ayrım yapıyorlar. Şartları uyan herkesi çağırmaları gerek, en adil olanı bu.
-
cumartesi günü sınava girenlerden ne zaman bilgilendirme yapılacağı hakkınsa bilgisi olan var mı?
-
@Deschain alım yapmaya niyetleri yokmuş herhalde ki ilanı bile sessiz sedasız vermişler
-
Çağırmışlardır 300-400 kişi sınava, 5-10 tane de alırlar işte.
-
@Deschain o 300-400 kişinin yarısı da Anadolu Sigortanın müfettişlik sınavına girmiştir
-
Ankara'da sınava giren var mı burada hiç? İstanbul kalabalıktı. Ankara'da öyle miydi acaba?
-
bu gün vaka çalışması daveti için arandım.
-
Bende bugün arandım vaka için
-
Merhaba. Bende vakaa çalışması için davet aldım. Ancak tarih ve yeri unuttum. Rica etsem 12 mi 13 Kasım mı olduğunu söyler misiniz?
-
@mezun94 İstanbul’da mı olacak?