Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
@economistic ben de 81 bekliyorum
-
arkdaslar gonderı basta tutulsun kı arkadaslarımız da gorsun kım ne yapmıs yazsın fıkır edınırız
-
@basol477 nisanlanma ile ilgili soruyu ne yaptiniz. Ben butun sıklarin dogru oldugunu dusunuyorum
-
@basol477 ayrica mutlak butlan soruu bence de yanls.
-
kanuni hakim güvencesi sert çekirdek haklardan değildir. ben bakmadım sonuçlara. bakıp da hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. konsantrasyonumu yitirebilirim.
-
:gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag:
-
dogan soyaslana selam olsun o halde yenı bır sey daha ogrendım saolun
-
Hocam benim de 82 doğru var, standart sapma olmayacağı için bu kadar yığılma varsa 35 -40 kişi arası mülakata girer. Geçen senelere göre iibf nasıldı? Arkadaşı falan giren varsa eski sorular hakkında fikir edinebiliriz. 100 kişiden 79unun sınava girmesi de çok iyi. Bunu duyunca daha çok ümitlendim.
-
arkadaslar 3.promosyondan arkadasım var onun gırdıgınde sorular cok kazıktı dusuk kapatmıs demıstı bızım sorular gercekten kolaydı ama ne olur bılemem ınsallah cok yuksek kapatmaz herkes yazsa bu forumdakı az cok fıkır edınırız de
-
@basol477 bence o kadar da kokay değildi, belirleyici en az 15-20soru vardı. İnşallah 85 e kadar çıkmaz o zaman çok üzülürüm.
-
aslında her sınavda en az 15 20 soru belırleyıcı olur gerı kalan sorular da bazıları cok kolay bazıları orta olur ama bu sınavda ınan 15 20 sorudan harıcı cok cok kolaydı benı o korkutuyor ınsallah cok yuksek kapatmaz bunu buraya yorum yazanlardan ogrenebılırız gordukce yazarlar umarım
-
...........
-
-
............
-
-
Ben yıldırım bayezitin yaptığı vgm müfettişlik sınavına girdim ve geçtim, o sınavda da belirleyici birçok soru vardı, güncel oranları falan sormuşlardı. Bir de il göç sınavı vardı onu ayrı tutuyorum çünkü çok fazla mevzuat sorusu vardı orası belirleyici oldu. Genel stratejidir kurumlarda hepsi zor olmaz hepsi kolay da olmaz. Ne zaman açıklanır bilginiz var mı arkadaşlar? Mayısın ikinci haftası falan mı?
-
-
...........
-
@May o soru için ben kanunda bir yanıt bulamadım ancak ben de hakimin resen dikkat edemeyeceği şıkkı yanlış olarak düşünüp işaretlemiştim. Madem süre varhep beraber itiraz edelim.
-
...........