Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
Xxxxxxxxxx
-
@redbook içerik hakkında bilgim yok hocam yanıltmayım şimdi.
-
istenecek belgeler kısmındaki ilk 3 numaralı belgelerıboş kağıda kendi el yazımız ile yazıp mı götürcez bu konu hususnda kurumu arayıp bilgi alan var mı acaba?
-
..........
-
denetım kurulunu aradım a4 kagıdına el ıle yazıp ısım soy ısım ımza atarak bır bakıma taahhutname gıbı olcakmıs.kazandıktan sonra asıllarını ısteyeceklermıs. yanı bos kagıda sadece yazı yazıp goturuyormusuz
-
@Jackwolsk hocam sgk denetmenliğine de girmiş miydiniz?
-
''sabıka kaydım yoktur''' isim soyisim imza. şeklinde mi?
-
Özgeçmişi yine el yazısı ile mi yazacaksınız arkadaşlar? Ben elektronik ortamda yazıp çıktı almayı düşünüyorum ama uygun olur mu emin olamadım.
-
gençler var mı mülakata giden? nasıldı?
-
....................
-
@Hacettepe-Üniv. Yok hocam benim demi jack
-
.................
-
@BahtsizBedevi ben psikoloji alanından girdim. Güzel geçtiğini düşünüyorum, umutluyum. açıklanması ile ilgili bir bilgim yok ama ağustos sonu eylül başı gibi bir beklentim var.
-
.................
-
Bakanlığı arayan oldu mu arkadaşlar?
-
@username güvenlik soruşturması devam ediyor falan filan.
-
..............
-
@redbook güvenlik soruşturması sürecinde, kurum da bilmez zaten ne zaman biteceğini. Daha önce yaşadığım benzer süreçler olduğu için, güvenlik soruşturması devam ediyor cevabını alınca daha fazla irdelemeye gerek duymuyorum. Zaten kurumun da yapacağı bir şey yok güvenlik soruşturması boyunca. Bakan Hanım, tutup EGM'i MİT'i ararsa hızlanır sadece .
-
.............
-
@redbook ilkokuldaki okulumuzun adından, üniversitede beraber kaldığımız arkadaşlarımıza kadar yazdık. Keyfi olarak istemediler onları güvenlik soruşturması için istediler. Mülakattan sonra yapılan prosedür olan Güvenlik Soruşturması , o da uzun sürüyor.