Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
@miko itiraz edilmesi için öncelikle açıklanması gerekmiyor mu? Belki kastedilen, öncelikle listeye girenler açıklanacak sonra itiraz süeci işleyecek, ardından da mülakata katılmaya hak kazanan adaylar ve mülakat tarihleri açıklanacak şeklinde olabilir mi?
-
@NnN kast ettikleri soruların cevaplarına itirazdı dediklerini direkt aktardım.
-
-
@economistic Sanırım o tarihe tekabül ediyor aşağı yukarı
-
........
-
.........
-
@redbook bu 10 günlük süre nerede yazıyor hocam?
-
..........
-
@redbook sadece 70 i geçenler çağırılır hocam. Ama hukuk için ihtimal vermiyorum ben
-
@redbook 70 ı geçen kişi sayısı kaçsa o kadarı cagrilir.örneğin bu sene rekabet kurumunda öyle oldu.çok büyük ihtimal bu da böyle olur.
Ancak geçen sene kalkinma bankasi sınavında iktisat alanında o kadar az kişi 70 ı geçti ki kurum çan gibi bişey yaptı ve bircok kisi çok çok düşük puanla mulakata çağrıldı.
tabi ben ilk defa böyle bişey gördüm normalde barajı geçen kaç kişi ise o kadarı çağrılır . -
..........
-
-
.........
-
@redbook Arkadaşlar sorular ve cevaplar bakanlığın anasayfasında duyurular bölümünde yayınlanacakmış sonra da yanlış soru veya yanlış cevaplara karşı itiraz süresini başlatacaklarmış siteyi takipte kalın sabah aradığımda bunları söylediler bugün de haber bekliyorlarmış gaziden gün içerisinde yayınlanabilir yani
-
..........
-
@redbook Evet yayınlanabilir bugün olur mu diye sordum duyuruları takip edin dediler
-
@redbook kriterler derken hocam?
-
hukukçu arkadaşlar sizce hukuk soruları zor değil miydi ? Çok çeldirici soru vardı özellikle borçlar ve medenide
-
@hukukcu123 sosyal hizmetten girdim ben cok fazla uluslararası hukuk ve mahkeme soruları vardı zor bir sınavdı
-
...........