Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
@basol477 açıklanmayan mülakatlar açıklandığı takdirde bu sinava katılim büyük ihtimal %50 nin altında olur
-
........
-
@basol477 ben de o konuda umutluyum. dostum adın a ile mi başlıyor? seni hem gümrük teftişde hem de btk'da gördüm ikisi de olmamış demek ki. benim de olmadı. hayırlısı.
-
@redbook orda işaret sıfatı mısyonu ıle kullanmıstım bu lafzını.. küçümsemek maksadı ile değil ya da sıkıntı olduğu vurgusu ile değil
-
@odtüsbky özür dilerim kardeşim haklısın.
-
@Pigou adam somut veri vermiş niye ki
-
arkadaşlar hukuktan sınava girecegimde iktisat maliye muhasebeye nereden bakayım birde soruları gazisem hazirliyormuş
-
anayasa değişirse ne soracakalar acaba sınavda.
-
Sosyal hizmet de sağlık bakanlığına atanıp işe başlayan var mı?
-
...............
-
ya acaba çanta götürsek sınav olacağımız sınıfa sokabilir miyiz?
-
@rohani hiçbir kurum sınavında o serbestliği görmedim, emanet olur ama muhtemelen
-
@huzuri gümrük teftişte öyleydi. soktuk sınıflara çantamızı. telefonlarımızı da masaya koymuştuk.
-
...............
-
-
@economistic ilk listeye 140 kişi girmişti. Belge götürüldükten sonra 101 e düştü sayı yani herkes belge götürmedi anlayacağınız.
-
Arkadaşlar giris belgesine bakacağımız siteye giremiyorum ayni sorunu yasayan var mi
-
@arsenlupen ben belgemi almıştım, ama sizi teyit için denedim şu an, ben de giremedim sisteme. Düzelir muhtemelen,süre de var endişelenmeyin :slight_smile:
-
Arkadaslar ben hala giremiyorum suan geliyorum ama sorun cikar mi acaba bir de muhendislik fakultesinde degil mi
-
@arsenlupen https://sinav.gazi.edu.tr/basvuru.php?sid=65 su adresten girmiyo musunuz