Gencler kendini tanıt, muhasebe nedir, iktisat nedir, arz nedir, ucurtma avcisinin yazari ve sohpet. Rica ediyorum bundan sonraki arkadaşlara yardimci olmak icin herkes paylaşsın. Unutmayin dayaniştıkça biz oluruz.
arsenlupen
@arsenlupen
arsenlupen tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Beyler bırakın guyu b grubu tercihler açıklasın ona bile basvuracam. Guya basvurmam diyen adamdım ben.
-
RE: 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
65 dogru 163 sıralama. 70den aşağı kapanmaz deyip moral bozanlara selam.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Hepinize ozellikle sınır puanlardaki arkadaşlara önerim sgk mulakatinın açıklanması için yapilan etkinliklere katılmanız. Önünüzden 300 kişi silinir böylece aksi halde sgkya giren herkes bu sinavada basvuracak
-
RE: Yeni basım hukuk kitapları
Hukuk tekrar etmek bana işkence gibi geliyor. Size de oluyor mu kurum sinavlarina hazirlanirken zaten bildigini hissetmek ve bu yuzden sikilmak ?
-
Arkadaşlar çok enteresan konusuyorsunuz sizin hangi durumda daha mutlu olacağınızı hangisinin daha hayirli olacağını bilmediginiz gibi adamında kendi mutluluğunu aramaya hakkı var yerleşmiş olsa da sehir ve baska meslek gibi nedenlerle. Asıl laf söylemeniz gereken insanlar listeye girdiği halde keyfen mulakata gelmeyenler olmali
-
90 ile mersindeyim açıklanırsa ve olumlu olursa tüm kpss kitaplarımı dağıtıyorum
-
RE: Bolum isletme :84.5 puan ile atanabilme ihtimalim nedir arkadaşlar:(
@hevidar hocam gönül tabiki a grubunu ister ama dedigim gibi acil işe baslamam lazim
-
Motivasyon
Guy gibi yüksek alımın olduğu yerden bile gelen cevap, maliye bakaninin aciklaması, her kurumun fetocu almayim korkusuyla hantallığı vs. Kitap önümde boş boş bakıyorum kapatıp gidecek bir yerim de yok bana motive edecek bir seyler soyleyin lütfen
-
RE: 2016/2 Merkezi Yerleştirme açıklandı!
Önümden yerleşenleri cikarttigimda 6 kişi eksilmiş ben mi yanlis bir sey yapıyorum acaba
arsenlupen tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
@guyan-gelmiş oncelikle ilgilendigin icin cok tesekkurler. Ingilizcem hic yok bu yuzden dhmi olmaz degil mi
-
RE: KPSS 2017/1 Merkezi Yerleştirme Tercihleri Paylaşım Platfomu
Arkadaslar is yogunlugundan dolayi ( isçilik yapiyorum şımarıklik olarak gorulmesin) hic ilgilenemiyorum, arastiramiyorum. P3 puanim 89.6 bölümüm siyaset bilimi ve uluslararasi iliskiler istedigim sehirler istanbul izmir adana ankara ( sirasiyla) yazabilecegim en iyi meslek hangisi sizce ( ozelden biri benim yerime tercih yapip atarsa kopyala yapistir yapacagim o derece kaderciyim aman kötü yonlendirmeyim diye dusunmeyin yani)
-
KPSS derece, listeye ilk 3 te gir, mulakattaki tüm sorulara cevap ver. Sonuç: yedekte bile olma
ne diyebilirim bilmiyorum
-
Benim anlamadığım bir husus var bu işlerin sırası önce kazanılır sonra guvenlik sorusturmasi yapilir degil mi ? Bu yasal bir sey mi
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@zamangeciyor arkadasim 90+ alan icinde iyi bir sene degildi kac kisi yerlesti ki yuksek siralamalardan guya girmeme luksunu kendinde görsün. SGK aciklanmasi icin yapilan oneriye katılıyorum olumlu olursa bende sinava girmem böylece mulakat icin gercekten isteyenlere sira gelir.
-
RE: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
@lisbeth acilmiyor ama hallettim teşekkürler
-
Arkadaslar ben hala giremiyorum suan geliyorum ama sorun cikar mi acaba bir de muhendislik fakultesinde degil mi
-
Arkadaşlar giris belgesine bakacağımız siteye giremiyorum ayni sorunu yasayan var mi
-
@hope çünkü mersin bir cennet. Ucuz modern yaşanılası. Yazın mersini şampiyonlar ligi olsun mersin beklerim : )
-
90 ile mersindeyim açıklanırsa ve olumlu olursa tüm kpss kitaplarımı dağıtıyorum