Arkadaşlar merhaba, 8.pro Antalya eğitimi sırasında derneğimizin yönetiminden üstadla sohbet etme imkanı bulduk. Ve 9.pro mülakat süreciyle ilgili kendisi konuyu açtı ve bizde sorduk.aciklama sürecinin neden uzun sürdüğü ile ilgili kendisininden bilgisi olmadığını fakat personel daire başkanlığından aldıkları bilgiye göre sonuçların bu h.icinde %90 açıklanacağı bilgisini aldık. Sizlerle paylaşmak istedim.umarim doğrudur. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun
hope tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
elim ayağım titredi resmen evde ordan oraya koştum. Allahım emek veren herhesin karşılığını bu mübarek günde verir inşallah. forumdaki her arkadaşlarımla meslektaş olur güzel haberler alırız inşallah
-
öncelikle mülakatlarla ilgili paylaşım yapan ve yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim,Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.fakat paylaşım yapmayanda çok çok kişi var gerçekten anlamıyorum.kimse kimsenin kısmetini yemez.hepimiz belli puanlar alıp bu mülakata girmeye hak kazanmışız zaten ki bilgi seviyemiz ortada.en azından soruları paylaşmayıp ortam hakkında bilgi vermeniz bile ilk defa mükalata katılacak arkadaşları bir nebze de olsa rahatlatacak.duyarlı arkadaşlara teşekkür eder,bu mesleği duyarlı arkadaşlarımla icraa etmeyi dilerim.iyi geceler...:pray_tone2:
-
yarın başkan tweet atsa "bu hafta açıklıyoruz" dese,hayat bayram olsa:)) bu arada bu grubu çok sevdim.gerçekten saygı çerçevesinde birbirine bu kadar yardım eden,birlik içinde hareket eden başka grup görmedim:) bu grup 8.pro sonucunu bu hafta alır inşallah mülakat sırasında bile birbirine yardım eden,motive eden "hadi yapabilirsin" diyen bir grubuz:) hepimizin yüzü güler inşallah
-
@serhats Eylülde başlayan biri olarak meslekle ilgili şunları anlatabilirm; öncelikle 1 ay oryantasyon sürecinde bir denetmenlerle bağlanmayip sadece gözlem yaptık.bu süreçte üstadlar la denetime çıkmadık.1ayin sonunda bir üstadın refakatinde denetimlere çıkmaya başladık.denetimlere çıktıktan sonra kurumda üstadimizin yardımıyla rapor yazıyoruz.yani ne denetmeni denetim sonrasinda sonuç ve kanaatini yazıyoruz.suanda ozletleyerek bu şekilde. Meslek çok güzel.her gün severek ve mutlu bir şekilde işe gidiyorum.Allah hak eden herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.sormak istedikleriniz olursa bildigim kadariyla yardımcı olmak isterim
-
82, 19 siralama 1850 o benim :)))
-
@myself sosyal güvenlik anayasa md 60'a göre, herkes sosyal güvenlik hakkina sahiptir ve devlet bu güvenliği sağlayacak tedbirler alir.
Sosyal güvenlik; gelirleri ne olursa olsun, kisilere belli sosyal riskler karşısında gelir ve sağlık güvencesi saglama gorevini yerine getiren uygulamalar toplulugudur.
İş Kazası; kişinin kendi kusuru ve iradesi dışında gelişen önceden öngörülemeyen dıştan gelen etkidir.is kazasi sayilabilmesi için kazayi geçiren kişinin sigortali olmasi, isyerinde meydana gelmesi, olayin işveren tarafindan yurutulmekte olan iş nedeniyle meydana gelmesi gerekir.
Kıdem tazminatı; is sözleşmesinim soma erme biçimine bagli olarak işveren tarafindan ödenen bir tazminattr.1yil calismis olmasi gerekir.Umarim mülakatinz iyi geçmiştir.basarilar diliyorum. Bende haftaya cuma gireceğim. Bi duanizi alirim:)
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
sgk'yı kazanmış olmam dolayısıyla g.antep için mülakata girmeyeceğim -1 diyebilirsiniz:) mülakata girecek arkadaşlarıma başarılar dilerim.mülakat sonucunda "başarılı asil" yazısını görmenizi temmeni eder o sevinci hakeden herkesin yaşamasını isterim
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@Harun-Resid yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.fakat samimiyetime inanmamakta özgürsünüz.ne haddime tehdit etmek.bende 74 puanlardan buraya geldim çok şükür.sadce bize desteğinizi eksik etmeyin.kimsenin hakkına girmeden herkes hak ettiği kurumlara girer inşallah.başarılar diliyorm arkadaşım.inşallah gerek kalmaz.bu arada BAŞVURU TARİHİNİN SON SAATİNE KADAR başvuru yapmayacağıma emin olabilirsiniz.saygılar
-
arkadaşlar,beni yanlış anlamayın ama artık etkinlik yapmanın faydasız olacağını düşünüyorum.eğer haftaya bile açıklansa bu bizim etkinlik yaptığımız için değil..yani malesef bizim başarımız değil.70 günü geçmiş daha ne olsun.bende fazlasıyla twet attım.fakat geceleri uykum kaçtı acaba başkan twet attı mı açıkladı mı diye
hope tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@denetmenmi dediğim gibi tam hatırlamıyorum ama herkes ayni anda goreve başlamıyordu.
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@denetmenmi bundan sonra iller açıklanacak, 20tercih yapacaksiniz, 21. Kutucuğu da işaretlerseniz sizin tercih ettiğinz 20 ilden biri gelmezse resen bir ile atamaniz olacak. Sonra yerlestiginiz il aciklanacak. İl aciklandiktan sonra il müdürü sizinle irtibata geçecek.yaziniz il müdürüne ulasinca 15 gün icinde ise baslamanz gerekecek. Sanirim tam hatirlamamakla Birlikte güvenlik soruşturması da vardi.
-
@hayalimsgk üstad ifşa olduk:) tabi sohbete az kişi katılınca boyle oluyor:)
-
@famefabre meşhur nick sende mi ordayın üstad;önde oturan soruyu soran bayanım:)siz?
-
Arkadaşlar merhaba, 8.pro Antalya eğitimi sırasında derneğimizin yönetiminden üstadla sohbet etme imkanı bulduk. Ve 9.pro mülakat süreciyle ilgili kendisi konuyu açtı ve bizde sorduk.aciklama sürecinin neden uzun sürdüğü ile ilgili kendisininden bilgisi olmadığını fakat personel daire başkanlığından aldıkları bilgiye göre sonuçların bu h.icinde %90 açıklanacağı bilgisini aldık. Sizlerle paylaşmak istedim.umarim doğrudur. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun
-
@luthor eğitim hemen olmuyor işe başladıktan 6ay sonra diye konuşuluyor ve Antalya ya da Ankara'da oluyormuş
-
@serhats Eylülde başlayan biri olarak meslekle ilgili şunları anlatabilirm; öncelikle 1 ay oryantasyon sürecinde bir denetmenlerle bağlanmayip sadece gözlem yaptık.bu süreçte üstadlar la denetime çıkmadık.1ayin sonunda bir üstadın refakatinde denetimlere çıkmaya başladık.denetimlere çıktıktan sonra kurumda üstadimizin yardımıyla rapor yazıyoruz.yani ne denetmeni denetim sonrasinda sonuç ve kanaatini yazıyoruz.suanda ozletleyerek bu şekilde. Meslek çok güzel.her gün severek ve mutlu bir şekilde işe gidiyorum.Allah hak eden herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.sormak istedikleriniz olursa bildigim kadariyla yardımcı olmak isterim
-
@vmyveyagtbmy bizimki bir umut:) bu kadar yaklaşmışken her şeye insan son anda hiç yoktan bir şey olacak mı acaba korkusu yaşıyor.çok şükür bir şeyimiz yok. bide mülakatta asli ve yedek listesi hazırlanırken zaten güvenlik soruşturması yapılmıyor muydu. o yuzden 100güne yakın sonuçların açıklanmasını beklemedik mi:?
-
merhaba, acaba bu süreçte göreve başlamama gibi bir durumumuz olur mu? yani misal güvenlik ve arşiv soruşturması olumsuz oldu diyelim,bilgi verirler mi?
guy mülakatına girmek gerekir mi?başkasının hakkına girmek istemiyorum fakat korkmaya başladım @pareto_wilfredo -
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
sgk'yı kazanmış olmam dolayısıyla g.antep için mülakata girmeyeceğim -1 diyebilirsiniz:) mülakata girecek arkadaşlarıma başarılar dilerim.mülakat sonucunda "başarılı asil" yazısını görmenizi temmeni eder o sevinci hakeden herkesin yaşamasını isterim