Arkadaşlar merhaba.. Geçtiğimiz haftalarda yazdığımda net bir bilginin olmadığını söylemiştim.. Bu hafta eğitimimize gelen dernek yönetiminde de bulunan üstaddan aldığımız son bilgi; “normalde geçtiğimiz hafta sonuçlar açıklanacaktı fakat bazı sebeplerden dolayı bu haftaya sarktı, yani sonuçlar bu hafta açıklanacak’’ şeklinde.. Açıklanmazsa beni linç etmeyin sakın İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız..
hayalimsgk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Fetoculer kurumlara kendi adamlarını yerleştirir mağdur biz oluruz, yerlesmelerine göz yumduklari Fetoculeri tasfiye etmeye başlarlar yine mağdur biz oluruz. Ulan bu ülkenin gerçek evlatlarinin devlet kademesinde hiç mi değeri yok ? Yazık değil mi bize emeklerimize ailelerimize !!
-
Ne denir ne yapılır pek bilmiyorum ikinci mulakatimdi ilk mulakatim il göctu berbat geçmişti hicbirsey beklemiyordum sonuç olarak kazanamdim.. Ben bu yola çıkarken kafamda da hayalimde de bu meslek vardı. . Emeklerimi2de dualarimi da bu mesleğe yonelttim hep ve cok iyi bir puan iyi bir sıralama ile kaldım mülakat listesine.. Mulakatta iyi geçmişti umudum artmıştı yani iyiden iyiye.. Hani hep dendi ya burda ihtiyacı olan kazansın diye benim ihtiyacım vardı gerçekten çünkü beni ve 2 kardesimi annem tek başına büyütmus bu günlere getirmişti. . Onun emeklerinin karşılığını vermem gerekiyordu en azından artık. . Allahima ne kadar sukretsem az beni mahçup etmedi.. Kazanamayan abilerim ablalarim kardeşlerim Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallah daha fazla ne denir inanin bilmiyorum..
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@rqzeet önce mülakat listesinde ismini görüp mülakata giriyorsun, mesleği kazanıyorsun, işe başlıyorsun, eş durumu varsa 12 ayını meslekte doldurup tayin istiyorsun, şayet eş durumun yoksa yetki yeterlik ve mülakatta iyi puanlar alıp derece yapıyorsun ve Ankara’ya gidiyorsun.. Daha mülakat listeleri belli değil adam tayin meselesine merak salmış
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@James-Buchanan Guy da mülakata kalmissin demek ki temel var mülakata kaldığına göre de guy için ders çalıştın demektir az da olsa. Neyi ispatlamaya çalışıyorsun ? Tamam çalışmadan 90 net yaptın aramızda en zeki sensin tamam ödül senin. Hadi Sevin. Çalıştığı halde 80 neti geçemeyen insanları düsun senin bu yazdigini okuyacak olanların nasıl bi Psikolojiye burunecegini düşün.
-
Şu forumda sonuç bekleyen hepi topu kaç kişiyiz ki Allah bu forumda birbirine destek olarak sonuç bekleyen herkese mesleği nasip etsin inşallah.. Ben sonuçlara nasıl bakacağım hiç bilmiyorum elim ayağım titriyor resmen bu arada ayin 12sine kadar aciklanacak demiştim çok şükür doğru çıktı yoksa yüzüm olmazdı size karşı
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Bu arada arkadaşlar şimdi SGK sonuçlarıni biran önce açıklayın diye yüklenme vaktidir Twitter'dan. . Unutmayın en az 300 kişi önünüzden çekilecek. . Şayet sgkyi kazanırsam 87 puanla hiç başvuru yapmayacam Guy için. . Bu nedenle de son güne kadar bekleyip SGK sonuçları için bastırmayi düşünüyorum. . Destek olursaniz seviniriz
-
Arkadaşlar Pazartesi göreve başlıyorum Allah nasip ederse.. Neredeyse 10 aylık bir sürecin sonuna geldim artık. Şöyle bir dönüp bakıyorum da neler yaşadık neler paylaştık bu platformda.. insan duygulanmadan edemiyor.. Yeni bir sürece adım atıyoruz Allah hepimizi muvaffak eylesin inşallah.. Sonuçlar açıklanana kadar beraber yürüdüğümüz arkadaşlarla da gün gelir aynı kurumda çalışma fırsatı buluruz nasip olursa.. Bilerek ya da bilmeyerek Kırdığım üzdüğüm arkadaşım olduysa kusura bakmasın hakkını helal etsin.. Allah'a emanet olun
-
En başından beri istatistik mezunları alınmalı dedim ama isterseniz şu süreçte insanların canını sıkacak yorumlar yapmayın.. Son yapılan alımda mülakata cagrilacak istatistik mezunu mu vardı ki sizden alım yapılacaktı? İibf adı altında 10 tane bölüm var 300 iibf ilanı demek bölüm başına 30 kişilik ilan demektir. 300 iibf alınırken 100 istatistik alımı size adaletli gelecekse biz bişey demiyoruz.. Adil olanı denkliği geçerli sayılması ve tüm alımın p113ten yapılmasıdır. İibfye yaziktır günahtır.
hayalimsgk tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
Herkese merhaba arkadaşlar.. Uzun zaman sonra forumda ilk kez bir konu başlığı altında yazıyorum.. Öncelikle herkese kolay gelsin ve iyi çalışmalar diliyorum.. Burada bazı arkadaşların sizlerin hevesini kırmak için neredeyse gelmeyin kardeşim işsiz güçsüz dolaşın daha iyi demesine gıcık olduğum için yazma ihtiyacı hissettim.. Benim eşim de Halkbank çalışanı daha geçen haftaya kadar Ankara’nın en yoğun şubelerinden birisinde çalışıyordu tayini çıktı ve bulunduğum şehirde bir şubede çalışmaya başladı artık.. Kendisi ilk çalışmaya başladığında hala KPSS a için çalışacağım diyordu ama artık demiyor.. Bankacılık alanında kariyer yapmak istediğini söylüyor artık. Yani memnun hayatından.. Sabahları 8.30da bankada olma zorunluluğu hiç olmadı ve şuanda da 8.30da evden çıkıyor mesai saatine 10 dakika kala işyerinde oluyor.. Akşamları da en geç 6.30da işten çıkıyor.. Ev işlerine de zaman ayırıyor kendisine de zaman ayırıyor.. Maaşı da daha önce bahsedilenler gibi Ki asgari ücretin 2300 lira olduğu ülkemizde maaşları da kötü sayılmaz. Ayrıca arkadaşlar her 100 gençten 25 gencin işsiz olduğu günümüzde kamu bankası gibi kurumsallığı oldukça gelişmiş bir işyerinde çalışmak memuriyetten sonraki en güzel iş bence.. Kimseye kulak asmadan çalışmanıza devam edin derim.. İyi çalışmalar herkese
-
Kurumiçi Portalda henüz hareket Yok arkadaşlar muhtemelen mesai bitimine 5-10 dk kala listeyi sisteme yükleyip kaçacak memur arkadaşlar
-
@aliveli003 pardon hocam eş 12 ay olacaktı.. O aşamaya daha yeni geldiğim için konuya tam hakim değilim ️
-
@rqzeet önce mülakat listesinde ismini görüp mülakata giriyorsun, mesleği kazanıyorsun, işe başlıyorsun, eş durumu varsa 12 ayını meslekte doldurup tayin istiyorsun, şayet eş durumun yoksa yetki yeterlik ve mülakatta iyi puanlar alıp derece yapıyorsun ve Ankara’ya gidiyorsun.. Daha mülakat listeleri belli değil adam tayin meselesine merak salmış
-
@mamodayı emri altında demeyelim Hocam il müdürüne ya da belirleyeceği müdür yardımcısına bağlı çalışırlar. Denetmenler iş ve işlemleriyle ilgili kimseden emir ve talimat almaz.
-
@safitürk69 siz mesleğe herşeyi bilerek başladınız ve size direk yetki verdiler galiba
-
@shady1 Oo Aslan parçası 1 yıl öncesine kadar gidip iletileri de kontrol etmişiz aferin hadi azıcık ilerde oyna sana ne düştüğünü burda yazmak uygun olmaz şimdi
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Guy çıkmış sorularını ezberleyen 90dan aşağı almaz sanırım sorular kopyala yapıştır olmuş..
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@ahobaba var hocam fakültenin hemen karşısında.. Bu saatte bile açık rahat ol
-
@gresham-t tamam abi çok özür diliyorum hemen uzuyorum lütfen kusura bakma