Cevap 1: kurum calisaniyim ve bundan 2 ay oncesinde bir tanidigim vasitasi ile puan turunun ayni kalacagini teyit ettirmis ve bunu pareto ustada soylemistim.
Cevap 2: paretonun yorumuna bakarsaniz o sadrce duyumlarini siralamis. Nerden cikardiniz tek puan turu olacagini.
Yapmayin etmeyin yahu
aliveli003 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Ya şu guy/dguy kazandığı halde bu ilana başvurup listede olanlara hiçbir şey demiyorum inşallah sevdiklerinizle sınanırsınız.
Yeni dönemde mevcut puanlarımın yetebileceği taşra kadrosu ilanları gelirse başvuracağım listede olursam da sınavlarına gitmeyeceğim soran olursa keyfim öyle buyurdu ben de kahyalığını yaptım diyecem. Madem öyle işte böyle. Yok bundanBunu senin profilinden buldum. Dun yazmissin.
-
@kenan . 90 puanla 260 sirada adam var. 80 le 1200 nasil olucak.
-
Daha yeni kurumu aradim alim icin hazirlik yapiyoruz dedi ne isler bunlar ya
-
@aybala bugun bilgi almaya calisacagim ins. Daha oncede kesin tarihler almistim ama gelmedi
-
@idealistbiri nerden bilelim. Kim kac kisi basvuracak alim nasil olucak kardess
-
@snmrhn gecen hafta denetmen dernek baskanina yazmistim. Hazir oldugunu soylemisti. Sonrasini bilmiyorum. Tekrar tekrarda rahatsiz etmek istemedim. Bir kac gun icerisinde ins baska bir yetkiliyi kisiye ulasmaya calisacagim.
-
Kurumun ana mevzuati ceko da. Ceko olmayacakta hic bir alakasi olmayan istatistik mi olucak. Olursa ahim ahirete
-
@kenan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar kusura bakmayın da siz 85 puanlar falan 84 puan alanlar... Burdakikerle dalga geçmek için mi saçma sapan yorum yapıyorsunuz. Sıralamanızdan haberiniz mi yok yoksa?
İleti kaldırılmıştır.
aliveli003 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
19u baz alınırsa 30 günlük süre bugün doldu ve gece 12ye kadar açıklanması lazım.. eğer 26sı baz alınacaksa haftaya pazar 25i son gün..
Inanilmaz zekice
-
Surekli bakanligin eskiden oldugu gibi ayrilacagi soyleniyor. Bugunde yazdilar. Eger oyle olursa 9. Promosyona doner bu is
-
Koca koca adamlarsiniz belki denetmen olacaksiniz su konustugunuz tartistiginiz muhabbete bakin. Yazik ya.Yok 1 ay mi yok en gec 1 ay mi. Temmuz 31 agustos 31.
-
@denetcii, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@aliveli003 Yeni alımda yedekler hakkını kaybeder. Sabaha kadar yedekleri mi bekleyeceğiz. Arkadaş kötü bir şey de dememiş 1 hafta içinde açıklanmasını temenni etmiş ne var bunda? Bende öyle düşünüyorum. Düşünmek istiyorum kime ne? Bir şey de içmedim. O arkadaş da içmedi. Yanlış foruma geldiniz sanırım.
Kardesim bi sey biliyoruz da soyluyoruz. Hala yedekten atanip baslamayan var.
-
@isimsizler, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@redcrossbjk bana da sanki 1 hafta icinde neticelenecek gibi geliyo insallaj duamıza ekleyelim hayirla hızlıca olumlu sonuçlansın diye
-
@isimsizler ne ictin sen ya. 9. Promosyonda hala yedeklerden baslamayan var. Ayrica surekli ise baslamadan bahsediyosun. Senin kazanman kesin galiba
-
- Promosyonda mulakata kalanlardan belge istenmisti. Ben baktim herhangi bir belge talebi falan yok demi? Emin olmak icin soruyorum
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Ya şu guy/dguy kazandığı halde bu ilana başvurup listede olanlara hiçbir şey demiyorum inşallah sevdiklerinizle sınanırsınız.
Yeni dönemde mevcut puanlarımın yetebileceği taşra kadrosu ilanları gelirse başvuracağım listede olursam da sınavlarına gitmeyeceğim soran olursa keyfim öyle buyurdu ben de kahyalığını yaptım diyecem. Madem öyle işte böyle. Yok bundanBunu senin profilinden buldum. Dun yazmissin.
-
@zede, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Koca 1 sene'' puanim guzel bi kurumun sinavina girebilirim'' dedim hic bi yere mulakata dahi kalamadim. 85 puana gelmedi kusaratla gitti. Isi olanlarin basvuru yapip digerlerinin hakkini yedigini bilerek bu ise cozum uretmeyen devlet kurumlarina da yaziklar olsun. Bu ulke hic bi zaman iflah olmaz.
Isi olan nie hakkini yesin ki. Isi olanin yukselmeye uzman olmaya hakki yok mu