Uzman yardimciligi açıklanır umuduyla son 1 2 gun kalana kadar başvuru yapmayacagim. Umarım 17ocak öncesinde açıklanır da uzman yardımcılığı kazananlar tekrar başvuruda bulunup başkasının hakkını engellemez.
lisbeth tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 400 adet Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı ilanı
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
Komisyon gayet yardimci, ilk mulakatim olmasindan dolayi boyle bir atmosfer beklemiyordum. Sorular tamamen şans işi, herhangi bir not vs de almadılar gördüğüm kadarıyla. Başvuru formundaki bilgiler ışığında sorularla başladılar, kendini tanıtma ve soru cevaplamayla devam etti. Son olarak genel bir ekonomik durum muhabbeti oldu.
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
En başından beri 60 kişilik kadro doldurulmayacak gibi hissediyorum. Hislik bi yanı yok tabi ama kurumlar kimseyi almazken sgknin 60 kişi alımı fazla geldi hep.
Csgbde sorulmadi bana sgk ya da diğer kurumlarin sınavlarında ne aşamada olduğum.
Hakkımızda hayırlısı demekten her seferinde haber yok mu diyen akraba görünümlü akbabalardan da yıldım. Olumsuz haber yok umuttan ders çalışma motivasyonum da yok.
Birakmak yok ama, yolumuz açık olsun, yollar kapandığında sabrimiz daim olsun.
-
RE: ÇSGB vs. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
İki yeri de kazandiginiz için tebrik ediyorum öncelikle. Sürecin ne kadar yıpratıcı ve belirsizliğin ne kadar can sıkıcı olduğu sizin de malumunuzdur. Evet hemen ise başlayıp maaş almaya başlamak istiyorsunuz bunu anlayabiliyorum ama csgb yedegi olarak benim ve diger yedek arkadaşlarımin şu an için tek isteğinin belge teslimine çağrılmak ve kendi adımıza surecin sona ermesi. Hangi kurum daha once işe başlatır bilinmez ama tahmin yuruturken alim sonucunu daha once aciklayan ve daha az kişi alan bilim sanayinin daha önce is başı yaptiracagina inaniyorum kendi adıma. Hakkinizi kullanmaniz kendi bileceginiz şey tabi ki ama biraz empati yapip sonra belge teslimine gitmeniz nacizane tavsiyem olacaktır.
-
RE: 26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
Müfettişlik istemediğim için 90 puanla başvurmadım. Gerçekten isteyen birisinin önünü açmışımdır umarım.
-
RE: KPSS Alan Bilgisinde Soru Sayıları Arttırıldı (2017-KPSS)
Sinav geçerlilik süresi tekrar 2 seneye çıkacakmis 2017 itibariyle, 2016 mağdurları olarak suçumuz ne günahımiz ne. Hem puan 1 sene olsun hem kurumlar alim açmasın. Allahim sabir ver.
-
RE: A Grubu puanlarının gecerlilik süresinin arttirilmasi
@mariapuder onu belirtmek istemistim ben de. Bizim puanların süresi artırılmiyorsa 2017 puanının açıklanma tarihi ileriye alinsin yoksa 10ayimiz olacak, 2016 puanının geçerlilik süresi 1 yıl açıklamasına uysunlar bari
-
RE: İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DERNEKLER DENETÇİ YARDIMCILIĞI ALIM İLANI
Vay arkadaş 94.olduğum puan türüyle 80 kisilik listede yokum. Bunlar hep ilansizliktan
Edit: 60 kisiymis liste
-
RE: İç İşleri AB Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
İçişleri Bakanlığı açıkladığı listelerde bilgilerimizi çarşaf çarşaf açıklamasa iyiydi, bi tek kimlik numaramız eksik maşallah
-
RE: ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
650 civarindaydi elden başvuru sırası. Buna perşembe ve cuma gelecekler ve posta da eklenince başvuru 1000i çok rahat geçer galiba. Bu arada ben 89la basvururken tereddütlüyüm liste konusunda, 70 puanla başvuranların umudundan ben de istiyorum iyimserlik anlamında
lisbeth tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
@nagehanggce ingilizce konuşmanız istenmeyecektir o konuda rahat olun.
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
@giantsbane ingilizce kısmında da ben terk etmeyi düşünmedim degil expert istiyoruz demisler ama istedikleri duzeyde 8 kisiyi bulabileceklerini hiç sanmıyorum bozmayin moralinizi.
-
@giantsbane ben ingilizce kısmında epey tokezleyince boşuna uğraşmayalim dediler galiba
-
@Anabellee hepimizin gönlüne göre
-
Beni en çok ingilizce kısmı zorladı ab ile ilgiliydi ingilizce sorum. Onun dışında gayet keyifliydi gündem ve alan sorulari soruldu. Bölümle alakali da soru vardi spontane gelisti soru cevap kısmı. askeriye işte cok mu ciddiyet hakimdi derseniz hayır derim. İngilizce yüzünden elenirim bugunkunden muhtemelen, yarına hayırlısı artık.
-
Msb sitesinde herhangi bir duyuru yok mülakat hakkında. 4 ve 5 mayısta mülakat var mi yok mu . Bilgisi olan var mi?
-
RE: Hangi A Kadro Daha İyidir?
@Antimülakat @paretowilfredo peki kit uzmanlığı mi bakanlık uzmanlığı mi diye sorayım ben de
-
4 mayısta bddk mülakati da varmış sanırım, iki listede de olan var mıdır acaba. Varsa nasil bir yol izlemeyi planlıyor adaylar?
-
RE: ÇSGB vs. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
İki yeri de kazandiginiz için tebrik ediyorum öncelikle. Sürecin ne kadar yıpratıcı ve belirsizliğin ne kadar can sıkıcı olduğu sizin de malumunuzdur. Evet hemen ise başlayıp maaş almaya başlamak istiyorsunuz bunu anlayabiliyorum ama csgb yedegi olarak benim ve diger yedek arkadaşlarımin şu an için tek isteğinin belge teslimine çağrılmak ve kendi adımıza surecin sona ermesi. Hangi kurum daha once işe başlatır bilinmez ama tahmin yuruturken alim sonucunu daha once aciklayan ve daha az kişi alan bilim sanayinin daha önce is başı yaptiracagina inaniyorum kendi adıma. Hakkinizi kullanmaniz kendi bileceginiz şey tabi ki ama biraz empati yapip sonra belge teslimine gitmeniz nacizane tavsiyem olacaktır.