Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
@miko çok teşekkür ederim ulaştım ve şehir dışında olanların vekaletname ile belgeleri ulaştırabileceklerini söylediler
-
@hukukuzmanı rica ederim :.)
-
@hukukuzmanı nereden otobüse bindiniz nasıl gidilio bı tarif etseniz size zahmet:)
-
@shu06 maalesef gitmedim telefonla ulaştım ben şehir dışında oturuyorum o yüzden vekaletname ile halledeceğim bu işi yalnız anlamadığım bir şey var kpss sonuç çıktısının aslı veya başkanlıkça onaylı örneği nasıl oluyor arkadşlar
-
ÖSYM nin sitesindeki sonuç ciktisi..Yok mı hiç buraya nasıl gidildiğini bilen
-
anladım teşekkür ederim:) peki diğer başvuru formu da ilk başvuru yaparken aldığımız çıktı değil mi emin olmak için soruyorum kusura bakmayın vekaletname ile göndereceğim için problem olmaması için
-
Evet hocam:)
-
diplomayı il müdürlüğünden onaylatsak sıkıntı çıkar mı acaba?
-
Arkadaşlar, Kızılaydan Çayyolu metrosuna binip Maden Tetkik Arama(MTA) durağında indikten sonra 5 dakika filan yürüyerek ulaşabilirsiniz bakanlığa.
Sınav başvuru formu ise önceden doldurmuş olduğumuz form. Kaydetmemisseniz sisteme tekrar giriş yapıp alabiliyorsunuz. -
Sosyal hizmet mezunu kimse bilmiyor galiba nerden çalışması gerektiğini var mı bilen birisi bı el atsın:)
-
@miko kardeşim sana mesaj atamıyorum başlamadım daha nerden çalışmam gerektiğini bilmiyorum
-
vekalet göndermiş arkadaşlar. vekalet örneğini paylaşabilir mi?
buradaki noterdeki bayan pek bilmiyor. bi öğrenebilir misin hangi cümlelerden olşuyor diye dedi : )
-
ben de o vekaletname örneğinden arıyorum.olmazsa beraber kararlaştırıp cümlelerini kuralım
-
Ben bugün vekalet verdim. "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanlığına adıma belge teslim etmesi..." şeklinde devam ediyor. Bu şekilde bir not yeterli olur diye düşündüm.
-
Genel bir vekalet verilemez mi. Şahsım adına her türlü evrak teslimi, teslim alınması vs için vekalet veriyorum gibisinden. İlla ki aile bakanlığına mı olacak. Belki başka bakanlık için de lazım olur vekalet.
-
Arkadaslar sinav tarihi belli mi?
-
@username Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı içinde söyledi:
Ben bugün vekalet verdim. "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanlığına adıma belge teslim etmesi..." şeklinde devam ediyor. Bu şekilde bir not yeterli olur diye düşündüm.
Kaç para tuttu hocam
-
@Rumi 77 lira tuttu. Gidiş dönüş bilet masrafından daha fazla aslında benim için.
-
@mariapuder İlla ki bakanlığın adının geçmesinin şart olacağını zannetmiyorum tabi ki sizi yanlış yönlendirmek istemem ama. Notere vekalet verme sebebimi açıklayınca bu şekilde yazdı. Ben de itiraz etmedim.
-
Arkadaşlar dışardan gelecekler ya da yerini bilmeyenler KORU metrosuna binsinler(kızılaydan ya ankaraydan aktarma ya da direkt binebilirsiniz) MTA durağında insinler 5dk lık yürüme mesafesinde