YDS' ye yeni başlayanlara tavsiyeler
-
Herkese merhaba.
YDS' ye neredeyse 0'dan başlamak istiyorum. Tecrübeli arkadaşların video, kelime, kitap, çalışma önerileri gibi tavsiyeleri nelerdir? -
Merhabalar Başlığı hortlatmis olacağım ancak durum hasıl eyledi. Yds de nasil yol alabilirim tecrübeli arkadaslar vardır aramızda.
-
@aroma İngilizce seviyenize bağlı hocam. Ne durumda seviyeniz?
-
Reklama girmeyecekse, Ankara dil akademisinden online paket alıp memnun kalan var mı? Ya da başka bir online kurs tavsiyesi de olabilir.
-
@sbf11 hocam benimde tavsiyeye ihtiyacım var. Şuan seviyem b ile c arasında. Yds ye daha önce hiç girmedim kelime eksikliğim var bikac ayda halledilir mi?
-
Arkadaşlar remzi hocada cuma indirimleri var bakmak isterseniz. Ben kayıt oldum aralık başı ile başlıyorum. Dersler başlasın ilerleyen dönemlerde kurs hakkında bilgi verebilirim.
-
@merveogutcu 70-80 arası bir seviyedesiniz anladığım kadarıyla. Kaç almak istiyorsunuz ki hocam? +90 falan mı?
-
@sbf11 Hayir hocam bahsettiğim seviye yds deki seviyelerden değil a1 a2 b1 b2 c1 gibi seviyeler. B2 gibi bir seviyedeyim sanırım c seviyesinde metinler yazmaya çalışıyorum ama yds de zor kelimeler var 60 alır mıyım emin değilim.
-
@merveogutcu Hocam 40-50 seviyesindeyseniz gerisi kolay zaten. YDS okuduğunu anlamadan yapılacak bir sınav değil pek. O sebeple bence en önemlisi kelime ve cümleyi anlamanızı sağlayacak küçük grammar detaylarına hakim olmak. Tavsiyem Akın Dil kitapları ve videoları olur. 75 saatlik video satın alma 300 TL civarındaydı. Onu tavsiye edebilirim hocam.