Köyceğiz Belediyesinin saçma sapan bir ilanı
-
İlan şöyle;
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLlĞİ
KöycEĞiz aElroivr BAşKANı_ıĞı
ıııuĞln
PERSoNEL ALlMl DÜZELTME iLANlDlR. 25.1o.2o1g
1 8.10.20'19 günü aslına uygun olarak yayımlanan personel alım ilanında yayınlanan ,l Tabip ,1 Harita
Teknikeri 2 Mimar alımı için KPSS şartını düzenleyen ilgili 5 ncı madde gereğince düzeltme yapılmıştır.
Sl NAVA BAŞVURU ŞARTLAR|
1- 657 sayı|ı Dev|et Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesinde belirti|en genel şartları taşımak,
ı- ııııiıuanı_ıx
En az 4 yıllık eğitim veren Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren mimarlık
programlndan ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dlşlndaki öğretim
kurumlarından mezun olmak, Arazi Ve şantiye şartlarlnda çallşmaya engel hali bulunmamak. BaşVuru
tafihinin son günü itibariyle geçerlilik süresi dolmamlş Kamu Personeli Seçme Sınavlarından (KPSS)
KPssP6, KPssP7, KPssP16, KPssP21, KPssP26, KPSSP31, KPssP36, KPSSP41 puan
türlerinden herhangi birinden 70 ve üzeri puan almış olmak kaydıyla; müracaat edenlerin en yüksek
puandan başlanarak slralanmasl neticesinde; alınacak Eşit puan alan adaylar olması durumunda
yabancı dil bilen ve genç yaştaki adaya öncelik verileceği o1 ocak 2o2o tarihi itibariyle 30 (otuz )
YaŞün| doldurmamış (01.01.1990 ve daha sonra doğmuş olanlar başvurabilir) olmak. Başvurular
02.03.2020 de başlayıp 30.03.2020 de sona erecektir.
2-TEKNiKER:
Harita Teknikerliği için; En az 2 yllık eğitim veren Harita, Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme,
Harita Teknikerliği, Harita ve Kadastro ön lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak ya da
bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun
olmak,Arazi ve şantiye şartlarlnda çallşmaya engel hali bulunmamak. Başvuru tarihinin son günü
itibariyle geçerlilik süresi dolmamış kamu personeli seçme sınavlanndan (kpss) kpsspo,
KPSSP7, KPssP16, KPssP21, KPssP26, KPSSP31, KPSSP36, KPssP41 puan türlerinden
herhangi birinden 70 ve üzeri puan almış olmak kaydıyla; müracaat edenlerin en yüksek puandan
başlanarak slralanmasl neticesinde; alınacak Eşit puan alan adaylar olması durumunda yabancı dil
bilen ve genç yaştaki adaya öncelik verileceği 01 Ocak 2020 tarihi itibariyle 30 (oİuz) yaşını
doldurmamış (01 .01 .'l 990 ve daha sonra doğmuş olanlar başvurabilir) olmak. Başvurulaİ 02.o3,2o2o
de baŞlaYıP 30.03.2020 de sona erecektir. Harita Mühendislerinin Tekniker ünvanı ile başvuruları
değerlendirmeye alınmayacaktır.Ön Lisans Mezunu tercihen alınacaktır
3- TAB|P
En az 6 Yıllık eğitim Veren Yükseköğretim kurumlarının llsans düzeyinde eğitim veren Tı p Fakültesi
programından ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurutunca kabu| edilen yurt dışındaki öğretim
kurumlarından mezun o]mak, Gezici Ha sta Bakım aracı ile seyahat edip ilçemize bağlı
Mahallelerimizde Tabip olarak çalışmaya engel hali bulunmamak. Başvuru tarihinin son günü
itibariyle geçerlilik süresi dolmamış Kamu Personeli Seçme Sınavlarından (KPSS) KPSSP6, KPSSP7, KPSSP16, KPSSP21, KPSSP26, KPSSP31, KPSSP36, KPSSP41 puan türterinden
herhangi birinden 70 ve üzerl puan almış olm ak kaydıyla; müracaat edenlerin en yüksek puandan
başlanarak sıralanması neticesinde; alınacak Eşit puan alan adaylar olması durumunda yabancı dll
bilen ve genç yaştakl adaya öncelik verllece ğl 01 Ocak 2020 tarihi itibariyle 35 (otuz beş ) yaşını
doldurmamış (01 .01 .1985 ve daha sonra doğ
de başlayıp 30.03.2020 de sona erecektlr.
muş olanlar başvurabilir) olmak. Başvurular 02.03 .2O2OSorum şu; hangi tabip, tekniker ve mimar bu sayılan puanlara sahip? Yoksa puanı olanlara mi geldi bu ilan? Dpb ya da csb buna ses çıkarmayacak mı?
-
İnanmak istemedim ama dpb'de varmış gerçekten tam metni de şu
-
İnanamadım birkaç kez okudum hala da inanamıyorum...
-
-doktor bu ne?
merdiven altı mı ilan mı..
bi yanlışlık olmalı
https://youtu.be/BA4EvVYdpNU -
bu ilana başvuracak olan doktor, mimar, harita teknikerlerinin ruh hali ekte ki fotoğraf gibidir
-
Bu bir de düzeltme metni.. yanlış anlamayın yani üzerinden geçip yanlışlarını düzeltmişler..