Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@Willsmithh 36. Performans ( denetim diyordu çünkü) klasik program(kamusal hizmet diyordu çünkü) dedim ama yanlış yaptım galiba.
37. De döviz kurunu baskı altında tutmak dedim ama sizin yazdığınız daha mantıklı -
Erzurum 34 35 37.5 3 kişi yazdık baraj geçen mülakat forecek gibi
-
Kurum soruları açıklamıyor
-
Hocam bi de bu as nin sağa kayması sorusunda emek arzının artması maliyetleri arttırmaz mı öyle bir şık vardı cevabın bu olması gerekmez mi? Bir arkadaş aydınlatsa
-
@sbhGazi maliyetleri azaltır hocam emek arzı artarsa fiyat düşer maliyet azalır
-
@sbhGazi hocam sizin neler burda çıkardığımız anahtar göre mi yoksa kendiniz mi
-
@Willsmithh tabi hocam buradaki anahtara göre
-
@sbhGazi tebrikler iyi sonuç umarım barajı esnetirler mülakata girmeye hak kazanırız
-
5 nisan kararlari sorusunu 2-4 yapan sadece benim galiba
-
@sbhGazi muhasebe kavram sorusu kişilik değilmiydi arkadaşlar
-
@glbk_ süreklilik hocam direk tanımı vermiş zaten ölse bile kısmı kilit zaten ölsede işletme devam eder yani sureklilik
-
@glbk_ valla ben de kişilik yaptım ama süreklilik de olabilir sahibinin ölmesi falan deniyordu
-
@Willsmithh hocam eyvallah ama belli değil tabi sürekli yanlış ve doğrular çıkıyor yeni olarak değişebilir netler
-
sonuçlar bence epey geç açıklanır o yüzden unutalım artık önümüze bakalım zaten taşra çok hareketli değil
-
Esneklik sorusu 2 olmayacak mi? - nerden geliyor
-
@R-Barro -2 diye bir arkadaş paylaştıgı için öyle yazdık
-
Tesviklerin amaci sorusundan emin misiniz? Ben finansal istikrar yaptim ama emin degilim
-
@R-Barro ben de sizin gibi yaptım
-
35 ler 38 ler havada ucusuyor :))) bizim muhendislikte kimsede ses yok:))) kimse ne yaptigini tam bilmedigi icin:))
-
@R-Barro talep esnekliği dediği için ben de -2 yaptım