Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@mert12344321 45 kişiydi sanırım geçen sene
-
@mert12344321 ben sayının yüksek olması açıklanma tarihini geciktirmeyecektir
-
@brktp6 bu sene sayi yuksek diger yandan kamudaki evden calisma durumlari insani tereddüte düşürüyor
-
BTK nin bağlı olduğu Ulaştırma bakanı değişti süreç ve değerlendirme sanki daha çok uzayacak gibi.
-
vay arkadaş 2018 girdiğimde seçime denk geldi 4 ay bekledik her şey değişti belki listeler bile tekrar değişti o zaman. Şimdide bakan değişti vardır bir hayır :))
-
@eemci bakanın değişmesi süreci uzatmaz bence
-
Mülakatlar tam olarak 20 Mart ta mı bitti bilgisi olan var mı ?
-
@sneijder5 20 martta bitti
-
@brktp6 geçen sene 28 gün gibi bi sürede açıklanmış, sayı ve içinde bulunduğumuz durum süreci etkiler mi acaba
-
Arkadaşlar merhaba, duyumu ya da bilgisi olan var mı?
-
@idari-şube acaba yarın gün içinde arasak mı ?
-
Arayabiliriz hocam ben öğleden sonra ararım isterseniz siz de sabah arayın
-
Yarın arayacağım aslında Twitter kullananlar Sayı Başkana yazsak iyi olur, bu başlığın biraz hareketlenmesi gerek.
-
Arkadaşlar ben bugün farklı zamanlarda aradım kurumu fakat cevap veren olmadi. Başka arayan oldu mu?
-
hangi numarayı aradınız?
-
Ben şuan da aradım İnsan Kaynaklarındaki beyefendi malum süreçten dolayı biraz uzayabilir tam öngöremiyoruz geçen sene 3 hafta gibi bir sürede açıkladık, siteyi takip edin 2 hafta içinde açıklanmazsa tekrar bir arayın dedi. Arayanlar varmış sanırım zaman zaman aramaya devam edelim bence.
-
Hocam @paretowilfredo ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir duyumunuz var mı?
-
Kaç kişi girdi acaba iibf den mülakata gelmeyenleri çıkarırsak
-
Arkadaşlar burayı bekleyen bu kadar az mı kişi var başlıkta doğru düzgün hiç hareket yok, ben bugün de aradım ama ulaşamadım kuruma.
-
Ben varım Kardeşim . Heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyorum . @sneijder5