Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Umarım en kısa zamanda açıklanır virüs ün ikinci dalgası yakındır.
-
@jamiryoo arkadaşlar bir duyumu olan var mı bütün kurumlar normalleşmeye gidiyo bayramdan sonra netleşecek deniyordu
-
Normallesme ile birlikte aciklarlar mi acaba?
-
Bence her gün arayalım insan kaynaklarını arkadaşlar yoksa bu çok daha uzar süreç
-
@bimuhendiss 4 ayı görecek gibi. 2 gün arıyorum açan yok.
-
Ben iki gün önce aradım belli değil dediler
-
Kurum Başkanimizin attığı tweetin altinda mulakat sonuclarinin aciklanmasi icin taleplerimizi dile getirelim arkadaşlar
-
@JamesTobin katilim cok az 15 kisi anca yazdi daha fazla katilim lazim. Memurlar nete haber yaptirilabilse.daha etkili olur.
-
@eemci kesinlikle akşam bi saat belirleyip Başkanı etiketleyelim
-
@bimuhendiss aynen,bir etkinlik yapmaliyiz. Belirli bir gun ve saat belirleyip...
-
@omer0156 bu aksam saat 22.00 da herkes başkanin twitine yuklensin. Katilim cok olmasi lazim
-
@omer0156 0 532 540 05 90 memurlar netin editorune whatsapdan yazalim belki bise cikar ben yazdim yazan cok olursa belki degerlendirirler.
-
bu hafta 3 ay olacak hala ses yok
-
Bu haftayıda gözden çıkartalım mı bugün kurumu aradım açanda yok
-
@kaderebak1 daha önce siteden kaldırılan yazılı sınav sonucları bugün itibariyle geri yüklenmiş. Bence yakın zamanda açıklanır.
-
@ahmetdogand o yazı geçen cuma eklendi hocam
-
@kaderebak1 7350 ile biten numaradan arayınca açıyorlar, hafta bası aramıştım belli değil dendi
-
Bugün geçti yarın arıyım o numarayı herkes ararsa iyi olur biraz baskı kuralım hiç yoktan iyidir
-
Az önce aradim aciklanmasi yakin dedi ama tam zamani belli degil dedi. Bakalim insallah o yakin yakindir.
-
@eemci bende gün içinde aradım aynısı söylendi