Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
İzmir 88.4 ile başvurdum
-
ankara 90.6
-
@estergon3457 Çok teşekkürler.Rahatlattınız
-
Puan yazan arkadaşlar alanını da belirtirse daha sağlıklı olur. Ankara p3 89 ile sosyal alandan başvurdum
-
Anlasilan Ankara dusunulenin aksine yuksek kapatacak
-
Neden puan tartışıyor herkes anlamıyorum boşu boşuna millet stres oluyor gelcek mi gelmicek mi bırakın sonuçlara kadar bekleyelim gitsin. Şuan kimse tahmin edemez nerenin düşük kapatacağını.
-
@dibace gormek istemiyorsan girmezsin olur biter merak ediyorum ve girilen puanlara gore tahmin yurutuyorum zaten belgeler gonderildi kimse de etki altinda kalmaz artik
-
@güneşşş ne demek girmezsin ya puan tartışmak için mi var bu baslık sadece baska konular geçtiği için bakmak zorundayız. Çok merakta kaldıysan kurumun kapısında bekle sor öğrenebilirsen tabi 10 kişinin puanıyla tabanı ölçecek akla bak
-
@g-uzmanı P48 88,27
-
Mersin 89.9
-
@g-uzmanı 87.9 izmir
-
uygunsuz üslupta dolayı silinmiştir
-
P48 87.73 İzmir
-
Ankara 88.15 buyurun
-
uygunsuz üsluptan dolayı silinmiştir
-
Tabi telefondan yaz rahat rahat .. Sana gore hareket edecek millet isteyen istedigini yazar adabiyla
-
@Willsmithh inşaallah hocam onun içinde her sınava başvurmamak lazım bende biliyorum 85 le bddk gelecek aam ingilizcem yok ne diye başvuracam özellike bir kişi var her listede gördüm tek il göçte yok sanırım
-
Erzurum varmı sosyal yan arkadaşlar ?
-
Değerli Arkadaşlar,bu akşam 20.00 de yapılacak sponsorlu etkinlikte aşağıda paylaşacağım SGK taglerini de GUY tagi ile birlikte paylaşalım.SGK mülakatının sizlerin ilandan önce açıklanması 350 adayın aradan çekilmesi, mükerrer başvuruların olmamasına ve taban puanın daha da düşmesi demektir.0.1 puan dahi düşse 1 arkadaşımıza umut olabiliriz.Şimdiden teşekkürler.
#SgkDntYardAcıklansın
#sgkdntyardacıklansın -
@güneşşş ben kendimdeyim de bana sivrilen sensin burada süreç hakkında mantıklı şeyler konuşmak varken çocukça herkesin puanını neden öğrenmekte direniyorsun ben çok iyi memur olurum da sen bu kafayla sadece kpss den aldığın puanla dolaşırsın.