10 Kasım 2019 HalkBank Mülakat Bilgi Paylaşımı
-
10 Kasım 2019 HalkBank Mülakata katılacak arkadaşlar burda bilgi paylaşımı yapabiliriz
Nasıl bir mülakat olacak bilgisi olan varmı grup mu ferdi mülakat mı bekliyorsunuz ?
-
@mrtyglr bence bilgi ağırlıklı olmaz, bilgi ağırlıklı olsaydı en azından 15 gün ara koyarlardı. Onun dışında herkesin mğlakatının pazar günü olması da beni biraz düşündürüyor çok mu kısa olcsk. Normalde banka mülakatlar kısa olmuyor çünkü
-
benim düşüncem her ili 7 veya 12 13 kişilik parçalara bölüp grup mülakatı uygulayacaklardır grup mülakatını geçen adaylara hafta içi iş teklifi gelir diye düşünüyorum kişilik envanterindeki ik sorumlusu sürecin beklenenden hızlı işleyeceğini söylemişti
-
@Ada21ada mülakat 9 kasımda da var
-
Arkadaslar mezuniyet sartı 30 eylüldü ama ben 2 ekimde mezun oldum okul yönetimi ile alakalı bir durumdan ama basvurumu kabul etmişleri mülakatta sıkıntı olurmu sizce
-
@xvcty benimde askerlikle ilgili sorunum vardı ama mülakat ile ilgili irtibat telefonlarına bakmıyorlar. Ya meşgul ya açılmıyor
-
@Gizlimat evet arıyorum sabahtan beri açmıyorlar
-
@Ada21ada 11 kasım da var
-
@mrtyglr hocam grup mülakatı mı bireysel mülakat mı olur konusunda ık yı atarsak bilgi verirler mi acaba
-
@Ada21ada bence bilgi verirler
-
@xvcty hocam sizin mezuniyet sıkıntı çıkarabilir ik ile görüşün
-
arkadaşlar selamlar ben telefonu sıfırladığım için mülakata giriş linkimde gitti burdan paylaşabilecek var mı?