Kaymakamlık Sınavı KOP sorusu iptal dilekçesi
-
Arkadaşlar dilekçe ile ilgili herşeyi hazırladım. Hazıra konuverin. İtiraz süresi Çarşamba günü bitiyor.
1- Dilekçeyi aşağıdaki adresten indirin;
2- Dilekçeye şunu yazın;
09/11/2019 tarihli İçişleri Bakanlığı Kaymakamlık Adaylığı Giriş sınavında ''Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının kapsadığı iller arasında yer almaz?'' şeklindeki sorunun doğru cevabı ''Nevşehir'' olarak kabul edilmiştir. Ancak 06/06/2016 TARİHLİ VE 2016/8870 SAYILI KARARNAMENİN EKİNİN 2. maddesinin 2. fıkrası ile beraber ''Nevşehir'' ilinin de Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının kapsadığı iller arasında yer aldığını görülmektedir. Söz konusu soru, ilgili kararname ile çelişmektedir. Dolayısıyla ilgili sorunun yeniden değerlendirilmesini ve yanlışlık tespit edildikten sonra puanlamanın bu yanlışlık da dikkate alınarak yapılmasını talep etmekteyim. Gereğini bilgilerinize arz ederim.
3- Dilekçeye yazılacak evrak referans numarasını;
1- https://ais.osym.gov.tr adresine giriyorsunuz,
2- Sol tarafta yer alan işlemler başlığındaki evrak referans numarasına tıklıyorsunuz
3- bunu da dilekçenize yazıyorsunuz.- maddede yazdığım dilekçe içeriği için eklemelere açığım umarım güzel yazmışımdır. beğenmeyen arkadaşlar olursa eklemeleri mutlaka birlikte yapalım.
-
Elinize sağlık hocam teşekkürler. Kritik puanlılar yüklensin arkadaslar ki sonuç çıkmazsa iptal davası açabilelim.
-
Destekliyorum soru hatalı olduğu için telaşla yanlış yaptım iptal olması gerekiyor
-
@Etiketsiz hocam sadece desteklemeyin dilekçeyi de yollayıverin
-
@emrediyebiri
Yarın yolluycam kardeşim inşallah -
arkadaşlar şurayı da bir okuyun. dilekçeye dekontu da eklemek gerekiyor.
https://www.osym.gov.tr/TR,12886/adaylar-tarafindan-dilekce-gonderilmesi-ve-islem-ucretleri.html
Sınav sorularının bilimsel açıdan doğru olup olmadığının incelenmesini talep eden itirazlar sınav tarihinden itibaren 3 iş günü içerisinde Genel Amaçlı Dilekçe Örneği ile yapılmalıdır. Her bir dilekçede sadece bir soruya yapılan itiraz belirtilmeli ve soru başına 20,00 TL itiraz ücreti ÖSYM’nin T.C. Ziraat Bankası Ankara Kamu Girişimci Şubesi 6028011-5229 (IBAN NO: TR 390001002533060280115229) numaralı hesabına yatırılarak banka dekontu dilekçeye eklenmelidir.
-
herkes göndersin arkadaşlar
-
Ankara'da elden itiraz dilekçesini veren oldu mu
-
istanbul'dan göndersem yetişir mi ?
-
Yetişir mi bilmiyorum ama yanlış yaptıysanız denemeye değeceğini düşünüyorum.
-
75dogru 25 yanlis=68.75 net 1 soruyla kacar ilk 400e girip baraji gecemedigim icin mulakata kalamazsam cok uzulurum. Her sene iktisat yakiyor beni. Bu sene iktisata cok calismadim zaten yapamiyorum diye. 2 soru geliyor diye 2 gun is lm nin herseyine calistim soru gelmedi. Iktisatin boyle kolay olacagini bilsem calisir 7 8 civari yapardim diye dusunuyorum. Nasip olmayinca olmuyor yapacak birsey yok herkes icin insallah hayirlisi olur.
Tr ekonomisi 9 iktisat 3 dogru. Alandaki yanlislarim cok basit yanlislar. Standart sapma puani olsa cok buyuk ihtimal girerdik ama oda yok. Kazanan arkadaslara simdiden hayirli olsun. -
@hll arkadaslar yanlis yere yazmisim kusura bakmayin.
-
itiraz işini ne yaptık arkadaşlar soru bariz hatalı?
-
Yaptık hayırlısı olsun bakalım
-
İstanbul’dan itirazımı ettik. Umarım yarına yetişir. Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar
(Ankara’daki arkadaşlar rica ediyorum itirazınızı edin eğer düşünüyorsanız) -
@emrediyebiri, içinde söyledi: Kaymakamlık Sınavı KOP sorusu iptal dilekçesi
arkadaşlar şurayı da bir okuyun. dilekçeye dekontu da eklemek gerekiyor.
https://www.osym.gov.tr/TR,12886/adaylar-tarafindan-dilekce-gonderilmesi-ve-islem-ucretleri.html
Sınav sorularının bilimsel açıdan doğru olup olmadığının incelenmesini talep eden itirazlar sınav tarihinden itibaren 3 iş günü içerisinde Genel Amaçlı Dilekçe Örneği ile yapılmalıdır. Her bir dilekçede sadece bir soruya yapılan itiraz belirtilmeli ve soru başına 20,00 TL itiraz ücreti ÖSYM’nin T.C. Ziraat Bankası Ankara Kamu Girişimci Şubesi 6028011-5229 (IBAN NO: TR 390001002533060280115229) numaralı hesabına yatırılarak banka dekontu dilekçeye eklenmelidir.
**ARKADAŞLAR BEN DÜN ÜSTTEKİ İBAN NO ADRESİNİ 2019 KAYMAKAMLIK SINAVI BAŞVURU KILAVUZUNDAN KOPYALAYIP BURAYA YAPIŞTIRDIM. ANCAK ÜSTTEKİ ZİRAAT BANKASININ ŞUBESİNE YATIRILMAYACAKMIŞ. HALKBANKASINA YATIRILACAKMIŞ. BİR ARKADAŞIM UYARMIŞTI. ŞİMDİ ÖSYM'Yİ ARADIM. O DA DOĞRULADI. BAŞVURU KILAVUZUNDAKİ İBAN NO GÜNCEL DEĞİLMİŞ. ALLAH SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ÖSYM!!
BEN ŞİMDİ HALK BANKASINA DA YATIRDIM MECBUR. FAZLADAN 20 TL DAHA GİTTİ. DİLEKÇEYİ VERİYORUM ARKADAŞLAR. BU ÖSYM İLE ALLAHA EMANET GİDİYORUZ. BUNLAR KURUM VS DEĞİL!**
**HALKBANK ŞUBESİNE YATIRILACAK İBAN;
soru başına 20,00 TL itiraz ücreti ÖSYM’nin T.C. Halkbank Ankara Kurumsal Şubesi (IBAN NO: TR 40 0001 2009 4520 0044 0002 07)**
-
Parayı Ziraat bankasına yatıran arkadaşlar ösym'yi arayıp durumu izah ederlerse iyi olur. çünkü bana aradığımda ösym kılavuzundaki iban no'nun güncel olmadığını söylediler. halkbankasına yatırılacağını söylediler.
-
soruyu bos birakanlar dahi yararlaniyor mu bundan dostlar
-
Sınav sorusu güncel değil iban nosu güncel değil sınav ücretleri her yıl güncel ama
-
arkadaşlar ben klavuzdaki hesaba yatırdım ne yani değerlendirmeye alınmayacak mı?