2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
arkadaşlar öncelikle olumlu bir cevap aldıysanız ve işsizseniz düşünmeyin bile. herşeye rağmen stresiniz azalacak bundan eminim. kaybedicek birşeyiniz de yok. sektörün üzerinde maaş ile başlarsınız ve ders çalışmaya da devam edebilirsiniz bizzat kendim bir kamu bankasında çalışıyorum. her anlamda daha iyi hissediceksiniz.
-
ben herseyi anliyorum da mulakata gitmemeyi anlamiyorum zaten.. hersey bir nedenle oluyor sinavi gectiysek bir neden vardir mutlaka gidip gormekten kimseye bir kotuluk gelmez diye dusunuyorum..
-
gelen video mulakati konusunu gordunuz mu? ben hayatimda boyle absurd birsey gormedim..
-
@cgoksin evet ilginç
-
Daha ne kadar kötü işleyen bir süreç olabilir dedikçe banka şaşırtmaya devam ediyor. Neyi test ettiğini anlamak güç gerçekten.
-
cok entresan degil 3 dk 3 sn konussulcak birsey degil.. mulakatlar nasil olcak cok merak ediyorum
-
Konu ne? Bana küresel ısınma ile ilgili geldi
-
@ank3435 atiksiz yasamla ilgili gunluk yasaminizda nelere dikkat ediyorsunuz? cevap: o ne demek baba
-
@cgoksin o ne ya hakikaten. Ben yedeğim diye hiç kasmamışlar herhalde hahaha
-
@ank3435 siz de pazartesi arancaksniz gibi birsey var mi? valla anlamadim entresan bunlar
-
@cgoksin evet pazartesi haber verilecekmiş
-
@cgoksin bana da iklim degisikliklerinin orman yanginlari uzerinde etkisi
-
@insmuh siz yedek misiniz? hayirlisi olsun
-
@cgoksin bende öyle bir şey yazmıyor sadece başarılı oldunuz yazıyor teşekkürler
-
Arkadaşlar kabul edilenlerin mesleği nedir. Ve kabul edilirsek orada belirtilen departmanlardan birini biz mi seçiyoruz acaba yoksa belli bir departmana mi herkes alinacak
-
aranan oldu mu arkadaslar??
-
@cgoksin evet şimdi arandım
-
@insmuh hangi tarihe verdiler mulakati? ben hala aranmadim
-
@cgoksin 23 ocakta olacak. Bir kişi 45 dk görüşecekmiş
-
@insmuh grup mulakati 45 dk tek kisi mi olcakmis? bildigimz grup mulakati dahil o zaman gmy mulakati da ayni tarihte mi yapcaklar onu daha sonra mi, teklf ocak diyorlardi yetismez o zaman