2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@ank3435 şimdi geldi olumsuz mail..
-
Şimdi mail geldi, sonuç olumsuz. Şunu iddia ediyorum, yaptıkları saçma değerlendirme yetenek sınavına bu bankanın CEO'su girse o da başarısız olur. Bu ülkede bu tür rezillikler ne zaman son bulacak acaba? Gençliğimiz heba oldu bu Ortadoğu'da.
-
Bana da olumsuz olarak mail geldi
-
olumlu gelen var mı acaba en merak konusu o şu an bende dogru yanlış sayımızı deselerdi bare
-
Bana da olumsuz geldi
-
Bana olumlu geldi şimdi. Ben de anlamadım bir tane soruyu bile anlayarak yapmamıştım
-
Ben sınava girmedim. Olmayan arkadaşlar hiç üzülmesin. Kurumda herkes mutsuz. Liyakat ve şeffaflık yok. Girseydiniz bile muhtemelen memurluğa kaçmaya çalışacaktınız ve kazandığınız paraya rağmen psikolojiniz bozulacaktı.
-
@paraşütçü-walras hocam kpss a çalışıyorum, sizce gerçekten kötü mü kurum? bana olumlu geldi ancak çok kararsız kaldım.
-
Arkadaşlar asil aday olarak yazıyor mu mailinizde
-
@aysese ondan bahsetmemişim.. bende yedek yazıyor
-
Ben ve bir arkadaşımda da öyle yazıyor
-
@aysese hocam yedeksek gerek var mı bu çileye . Ankaralıyım 3 4 mülakata git gel uğraşmak istemiyorum. Alacakları 10 kişidir
-
bana da olumlu maili geldi herkes icin hayirlisi olsun arkadaslar
-
@ank3435 olumlu geldiyse ve işsizsen tabiki uğraş. İş Kanununa geçmesi sebebiyle banka statüsü aldı. Faizli bankada çalışmama hassasiyetin varsa dikkat et ama.
-
Benim sonuç olumlu olmuş ama böyle bir işe alım programı yürüten kurum için kalkıp istanbula mülakata gitmeyeceğim bunların vereceği işten ne hayır gelir kimse üzülmesin bence.
-
Arkadaşlar asil aday mi yazıyor peki
-
@aysese bende bir sey yazmıyor başarılı yazıyor
-
Teşekkür ederim hocam
-
birsey yazmayinca asli mi oluyor o zaman..?
-
@aysese sadece başarılı yazıyor ne farkı olduğunu anlayamadım. İstanbulda 1 mülakat mi olacak?