2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Burada iyi kötü herkes belli bir seviyenin üzerinde. Kimse “Duyum” dendiğinde çıkabilir de çıkmayabilir de olduğunu anlamayacak seviyede değil herhalde. Duyumun nokta atışı olmasından ziyade, tanımadığı insanlara bilgi verme çabası içerisinde olan kişilerin varlığının güzel bir şey olduğunu düşünmeye başlasak... Bakalım insaniyet namına neler değişiyor.
-
İlan ne zaman gelir ? Yeni duyum var mı?
-
Takvimde 31 Ekim- 1 Kasım da boş ️ belki o zaman olur
-
Geçen gün şu sınavlar Kasım'da olacakmış gibi bi his var içimde dedim sabahına idari hakimlik geldi.
Kaymakamlıkta kasımda olursa işte buna gülerim.
-
merhaba arkadaşlar.themisin idaresinin son baskisinin kullanan arkadaşlar örnek sayfa atabilir mi bana ?
-
Bu ilanın haftaya cumaya kadar zaten yolu var 60 günün altına bir insin bari.
-
@srsmn itibar gördükleri yer burası olduğu icin ne kadar küsseler de yazmak zorundalar. “Son mesajımdı”deyip 1-2 hafta dayanamayan cok gördü bu forum. Duyumlarının önemi yadsınamaz tabi.
-
@EsTerGon-Kalesi dediginiz gibi itibar gördüğüm yer sadece burası olsaydı dediginizi yapar bir daha yazmayacağım der ve 1 - 2 hafta sonra tekrar yazardım.. ancak itibar gördüğüm yer sadece burası olmadığından ve siz de hakli olduğunuzdan dolayı yapılacak belli ...
Sınav sonucu açıklanana kadar herkese iyi çalışmalar
Allah en çok hakedene nasip etsin inşallah ... -
Ben de themis’in eylül 2018 basımlı idare hukuku kitabı var. Değiştirmem gerekiyor mu?
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@EsTerGon-Kalesi dediginiz gibi itibar gördüğüm yer sadece burası olsaydı dediginizi yapar bir daha yazmayacağım der ve 1 - 2 hafta sonra tekrar yazardım.. ancak itibar gördüğüm yer sadece burası olmadığından ve siz de hakli olduğunuzdan dolayı yapılacak belli ...
Sınav sonucu açıklanana kadar herkese iyi çalışmalar
Allah en çok hakedene nasip etsin inşallah ...Sınav ı duyumu tarihi bi kenara bırakıp önce samimi olalım derken ne demek istediğimi şimdi anlamışsındır Kıymetli kardeşim, öpüyorum seni yolun açık olsun...
-
@sim bence değiştirin çok yerde değişiklik oldu kafanız karışmaz en azından çalışırken
-
2016 dan beri burayı takip ediyorum.
Bir çok nick name gördüm.Hepsi geldi bir şeyler yazdı ve unutuldu, kayboldu, gittiler.
Ama değişmeyen tek şey bir elin parmağını geçmeyen bir kaç değerli, tecrübeli ve samimi olduklarına inandığım arkadaşımızın yorumlarını okumaktan başka yorum okumaz duruma geldim. duyum ve yorumlarınız her zaman önemli benim için. Sağ olun var olun. Sınav sonuçlarında görüşmek üzere şimdiden başarılar dilerim herkese -
@can-mavi kpss gruplarından da bilip takip eden birsiyim sizi. Dediklerinizde haklısınız. Sizi kastetmemiştim. Sitemim size değildi lakin arkadaşın sitemi size olduğu için sanırım benim yorumumu kendinize yönelik olarak algıladınız. Kusura bakmayın
-
@kymkm06 iktisat notu olan var mı arkadaşlar
-
Sonuç ne şimdi 18 Ekim duyumunu paylaşan arkadaşların duyumu hala geçerli mi
-
@Çetin, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Sonuç ne şimdi 18 Ekim duyumunu paylaşan arkadaşların duyumu hala geçerli mi
Önceki senelerde de onlarca tarih yazılır çizilirdi. Ya bir tanesi doğru olurdu ya da hiçbiri. İlan gelene kadar her gün ortalama 60 günün var. Bu süreyi baz al. Tarih resmiyete dökülmediği sürece kulak arkası et
-
@Çetin kesin net bir şey yok ekimde hazır olman yararına
-
@fthdyngc 18 ekim veya 1 2 hafta ertelenebilir diye duymuştum bende..
-
Ya arkadaslar forumda bu sürekli doğru sınav tarihi bilgisi veren arkadaslar da sonuçta bilgiyi birinden alıyor, elbette yanılma payları olacaktır...Kitap yazarlarına yakın bazı kullanıcılar elbette olacaktır...En iyi duyum ilandır. Bana-itimat ettiğim bakanlıkla içli dışlı olan- birisi bizzat duydum 5 aralıktı ama öne alındı sonradan diyende oldu, yine aktif olan bi baska arkadas da 18 ekimi cok oncesinden biliyorduk diyende oldu. Demek ki bi belirsizlik var.. Birbirinizi kırmaya gerek yok..Siz konuşulan en erken tarihe göre hazırlanın olmazsa kalan zaman bizimdir:) iyi çalısmalar
-
Sınav 18 ekim son kez yineliyorum.
Bunları bırakıp dersinize odaklanın arkadaşlar.