2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@dadasovic inşallah önümüzdeki hafta ici ilan gelir diyelim o zaman ...
-
18 ekim cok guzel bir tarihti be ins ertelenmez
-
@Aslan-Reyiz hocam çok sağolun. Bu dersi full yaptıracak formül nedir ben hala bulamadim. Konu anlatım olarak da yasin coban en iyisi bildiğim kadarıyla. Umarim fulleriz
-
@2020son_ ben de fullemek için elimden geleni yapıyorum bu sene her kaynağı detayına kadar okuyup notumu alıyorum bakalım inşallah bu sene nasip olur.Yasin çoban Korkut boratav yakup kepenek aöf derken beyni yakmadan girip çıksaydık..
-
@bulut25 pardon hocam cıkmış türkçe soruları vs...pdf
-
Hakimlik başlığı baya sakin. Bu sene idari hakimliğe de gireceğim bir aksilik olmazsa. Daha önce hazırlanan varsa aramızda soru kitabı olarak hangi kitabı önerir, sınav tarzına en uygun hangisidir yardımcı olan olursa sevinirim.
-
Türkiye Ekonomisi en çekindiğim ders. Sanki ne kadar çalışırsan çalış illa bir şey eksik kalıyormuş gibi.
-
@Chandler-Bing Zaten öyle.
-
İlan bugün saat 23.00’da gelmezse burayı terk edin:))
-
@ceterisparibusss, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Hakimlik başlığı baya sakin. Bu sene idari hakimliğe de gireceğim bir aksilik olmazsa. Daha önce hazırlanan varsa aramızda soru kitabı olarak hangi kitabı önerir, sınav tarzına en uygun hangisidir yardımcı olan olursa sevinirim.
Monopolü öneririm. -
@EsTerGon-Kalesi Geçen seneki sorular biraz zorlamış gibi.
-
@Chandler-Bing İnş bu sene daha da zor olur.
-
@poohdini Herkes elensin diyorsun
-
@Chandler-Bing Kolay olunca taban puan yükseliyor.
-
Tc ekodan full yapmak biraz -6 7 doğrudan sonra- sans işi çünkü cok farkli şeyler sorabilir komisyon.Cok genis bir alan olduğu için ne yazık ki durum böyle.
-
-
@can-mavi eyvallah üstadım faydali olabilecek notları güncel seyleri paylaşmaya gayret gösteriyorum.
-
-
@hedef2020, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
İlan bugün saat 23.00’da gelmezse burayı terk edin:))
Forumumuzun merdiven altı duyumcusu 23.00 ahmet bey bu sözler size okuduğunuzu ama yazmadığınızı biliyoruz
-
Arkadaşlar Zeynel dinler çıkmış sorular mı yoksa Yüksel bilgili mi hangisi daha iyi kullanan arkadaşlar yorum atarsa iyi olur