2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Keynesin-Faizi değişik bir yıl kaç kişinin gireceğinden ziyada kaç ile kapatacağı daha merak konusu
-
@KamuAdayı, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
tarihin pusulası
Ramazan Yetgin'in videoları da iş görür mü?
-
Arkadaşlar 2020 KPSS soruları elinde olan varsa gönderebilir mi rica etsem ben sınava girmediğim için göremiyorum
-
@KamuAdayı teşekkür ederimm
-
@mülk109 önceki yıllarda da kaymakam adaylığı sınavı diğer kurum sınavları ile 1 hafta 10 gün arayla oluyor muydu?
-
2018 kaymakamlık sınav soruları olan varsa gönderebilir mi acaba?
-
@Khazad-Dum
Hocam ben videodan çalışmayı sevmiyorum.Çünkü arada gereksiz konuşmalar olabiliyor.Ayrıca 10 dkda hocanın konuşarak anlattığı konuyu 5 dkda kitaptan okuyarak daha seri öğrenebiliyorum.Zaman kıymetli olduğu için kitapları tercih ediyorum.Ramazan hocanın benim hocam tarih ders notları kitabı var.KPSSde kullandım işimi gördü.Ancak kaymakamlıkta sadece inkılap olduğu için daha detaylı bakma şansımız olacak.O nedenle tarihin pusulası tercih ettim ben.Siz de çalışma tarzınıza göre karar verebilirsiniz hocam. -
ARKADAŞLAR DENKLİK BAŞVURUSU YAPAN VAR MI VE YA DAHA ÖNCEDEN YAPMIŞ OLAN ?
-
@oguzhas hangi bölüm mezunusunuz
-
Arkadaşlar elimde kaim makam kaymakamlık mevzuat ve kamu anlatım kitabı var oradan çalışıyorum. ayrıca bir idare anayasa hukuk kitabı almama gerek var mı sizce ? Bu yeterli midir?
-
Arkadaşlar Kaymakamlık çıkmış soruları hangi yıllardan itibaren çözmeye başladınız? Ben de çözmeye başlayacağım şimdi sorayım dedim size de.
-
@ertn bende kaim makamdan çalışıyorum bence gayet yeterli kitap olduğunu düşünüyorum
-
@iibf teşekkür ederim.
-
@Kymkm109 geçen sene olmadı diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim
-
@EsTerGon-Kalesi ![0_1600770617425_D246FD54-EF42-413B-8D47-5BBDA62EF13C.jpeg](Yükleniyor 100%) paylaşmaya çalıştım ama oldu mu bilmiyorum hıcamu
-
arkadaşlar elinde 2018 kaymakamlık soruları olan var mı
-
@EsTerGon-Kalesi link olarak yükledim Bakabilirsiniz hocam bağlantı metni
-
@kürşadd hocam kitap benim kitabım değil, bize faydalı diye paylaştım alıp almamak size kalmış, yine size de sorulardan örnek atıyım, iyi çalışmalar:) bağlantı metni
-
Uyari yada kınama cezası alanlar kaymakam olabilir mi? Bilgisi olan var mi arkadaşlar..
-
@108109kymkmlk Teşekkürler