@iibf ayni hocam baskent kariyerin turkiye ekonomisi cozumlu soru bankasindan calisiyorum, burda tavsiye uzerine aldik sinif olarak, cok memnunuz tavsiye ederim. Linki de paylasiyim hatta,bağlantı metni
108109kymkmlk
@108109kymkmlk
108109kymkmlk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
108109kymkmlk tarafından gönderilen son iletiler
-
@kürşadd hocam kitap benim kitabım değil, bize faydalı diye paylaştım alıp almamak size kalmış, yine size de sorulardan örnek atıyım, iyi çalışmalar:) bağlantı metni
-
@EsTerGon-Kalesi link olarak yükledim Bakabilirsiniz hocam bağlantı metni
-
@EsTerGon-Kalesi  paylaşmaya çalıştım ama oldu mu bilmiyorum hıcamu
-
@iibf ayni hocam baskent kariyerin turkiye ekonomisi cozumlu soru bankasindan calisiyorum, burda tavsiye uzerine aldik sinif olarak, cok memnunuz tavsiye ederim. Linki de paylasiyim hatta,bağlantı metni
-
@revenge hocam Allah razı olsun mülkiamir tr ekonomisi çözümlü kitabı için. biz bütün sınıf olarak teşekkür ediyoruz kitabı aldırdığınız için. Güncel verilerinden kpss de bile aynı sorular çıktı, inşallah şimdş kaymakamlık içşn bakıyoruz sağ olun hocam, iyi çalışmalar
-
@balporsuğu hocam biz de bulamıyorduk bugün bir ekonomi kitabı sipariş ettik tavsiye üzerine artık toplu olsun bilgiler diye pdf sini bulabilirseniz güncel kısmı için aldık
-
@revenge pdf sini soruyorsanız bulamadım hocam, sınıf olarak satın aldık biz de kargoya vermişler, pdfsine bakan arkadaşlarımız iyi dedi o yüzden aldık biz de
-
@Machiavel baskent kariyerin tr ekonomisi soru bankasinin pdfsini gormustum eger bulabilirseniz buraya da atar misiniz, verileri en guncel guncel orada diyorlardi, cozmus olalim