2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@safiTÜRK69 başın sağolsun dostum mekanı cennet olsun inşallah.
-
@safiTÜRK69 allah rahmet eylesin , size de dayanma gücü versin başınız sağolsun..
-
@safiTÜRK69 başın sağolsun hocam Allah mekanını cennet eylesin rahmetlinin. İnşallah gönlünüzdekini Rabbim size verir..
-
Başın sağolsun üstad , cennet mekan olsun amcamız için . Elimizde olanların kıymetini bilmeli kaza ve kadere olan inancımızı sağlamlaştırmalıyız . Herşey allahtan, herşey allahtan @safiTÜRK69
-
@safiTÜRK69 Allah sabır versin mekanı cennet olsun, Allah tan geldik Allaha gideceğiz ha Bi gün önce ha Bi gün sonra...
-
@safiTÜRK69 Rabbim sabırlar versin hocam, mekanı cennet olsun amcamızın
-
@safiTÜRK69 başınız sağolsun
-
@safiTÜRK69 Rabbim geride kalanlara sabır versin, başınız sağolsun
-
@safiTÜRK69 başınız saolsun hocam Allah sabır versin
-
-
Kardeş başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Arkadaşlar bakın bu dünya böyle bir dünya çok uzak gibi gelse de ölüm hepimizin kapısında. Kırıp dökmeye gerek yok. Valla bak abartmayın bu kadar. Öyle ya da böyle birazımız mülakata gidecek birazımız kalacak. Sonra mülakata gidenlerin %75’i arkasına bakarak geri gelecek falan. Bu işin fıtratı böyle. Yok o soru iptal olmalıymış yok Tufan Samet duvardan atlamış Zeynel onu aşağıda yakalamış yok efendim büyükşehir imtiyaz vermiş de ilçe belediye küsmüş oynamamış. Yiğit buna karşı çıkmış falan.
Burada hepimiz netimizi yazdık ortalama bir sonuca vardık. ÖSYM ile derdi olan da itirazını yaptı. Bitti gitti işte. Bu saatten sonra kolayı çekirdeği alıp bekleyin. Birbirinizle dostluk kurmaya çalışın belki ileride meslektaş olacaksınız. İnsan insana her zaman lazım olur unutmayın. -
@safiTÜRK69 kardeşim valla çok üzüldüm Allah rahmet eylesin bu vesileyle bir ayet paylaşmak isterim '' Dünya hayatı bir oyun ve eğlenceden başka bir şey değildir. Müttaki olanlar için şüphesiz ki âhiret yurdu daha hayırlıdır. Hâlâ akıl erdiremiyor musunuz?'' En'âm Suresi - 32
İnşaallah mülakata kalır ve hayalini kurduğun meslek nasip olur -
@safiTÜRK69 Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah.
-
@safiTÜRK69 başınız sağ olsun Allah sabırlar versin sizlere. Allah mekanını cennet eylesin.
-
@safiTÜRK69 Allah rahmet eylesin başın sağ olsun
-
@safiTÜRK69 öncelikle başınız sağolsun Allah babanıza gani gani rahmet eylesin sizlere de sabır ve sağlık nasip etsin. Bende çok yakında annemi kaybettim halen toparlanamasam da iletinizi görünce yazmak istedim. Bende idari hakimlik çalışmalarına başlamıştım ancak annem hakimliğe hazırlanmamı hic istemedi ki durum böyle olunca haliyle bıraktım.. herseyde vardir bi hayır.. şükürler olsun yıllarca atanmami bekleyen annem en azından işe girdiğimi gördü diyorum. Süreç zorlu sabır selamet ve sağlıktan mahrum eylemesin Rabbim cümlemizi. İyi geceler
-
@aroma dostum inanamıyorum allh rahmet etsin geride kalanlara uzun ömür versin aromacım
-
@aroma Sizinde başınız sağolsun hocam.Sayfadaki iletiler bu gece üzdü hepimizi.Boş beleş işlere dertleniyoruz bizimkisi dert bile degil halbuki.
-
Arkadaşlar başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır ve hayırlı ömür versin inşallah
-
Başın sağolsun başkan @aroma