2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Hocam çocuk mu şaka yapsın koskoca insanlarız hepiniz geçen sene amirim yazdı barajı yıkılmadık mi liste dışı kalanlar görmedi mi durumu hissetmedi mi
-
@alpkaim musul..Türkçe 7. Soru..arz soku..imtiyaz aklima ancak bu 4ü geldi
-
@oguuzzz türkçe bende yanlış, musul da bende yanlış, hatta musul a bizzat ben itiraz ettim, ama hiç sanmıyorum bu 2 sorunun iptal olacağını
-
Arkadaslar osym pazartesi toplanip 4 sorunun ikisini degistirdi, 2 sinin sikkini degistirdi, sonra optikleri okudu ve 400. Kisi 70te kaldi, bu bilgi icerden sizdi, ahmet denen kisiye geldi ahmet de geldi foruma yazdi. Boyle birseyin olmasi milyarda bir flan ihtimaldir.allah askina mantikli olun azcik.adam maytap gecior:D tey allahm
-
Bir daha alanya antalya sorusu hakkında konuşmayacağım icon bu soru hakkında yorum yapmıyorum
Iktisat sorusuna gelince de ösym nin bile soru aldığı zeynel hoca, erdal hoca soru doğru diyor, hatta zeynel hoca çıkmış soru bankasına koymuş bile. Kitap baskı aşamasında, iptal olur olmaz bilemem
-
@can-mavi Bende de Türkçe yanlış,musul doğru..Sana yazmıştım zaten forumda musulda hata olduğunu düşünmüyorum diye..Türkçeyi de degistirceklerini sanmıyorum..
-
@can-mavi yahu bu dedikleri olsa bile bu kadar hizli olabilir mi mantikli olun lutfen ya:))))
-
@discotheque bence imkansıza yakın, daha komisyonun dahi toplandığını düşünmüyorum
-
@can-mavi hocam yapmayin ne komisyonu :))) daha itirazlarin hepsi gelmemis ne iptali ahmete haber jnasil gelcek bunu 10 gunsonra dese hadi acaba mi diyin bugun ayin 26si arkadaslar :)))
-
@discotheque katılıyorum sana, itiraz edilen dilekçeler daha değerlendirilmeye bile alınmamıştır
-
@can-mavi aynennhocam, ayin 5 inden sonra falan zaten kokusu cikar, sirf ahmet degil iptal olup olmadiginbelli olur.merak etmeyin:) bu sinav 70 le flan da kapatmaz
-
@109-dönem 1 gün mü 11 gün demek istedin herhalde tam hakim olamamışsın kardeşim o süreçte tekrar bak istersen
-
Arkadaşlar aranızda ösym de çalışan yok mu süreci bize bi anlatsa
-
@can-mavi Komisyon çoktan toplanıp sorularla ilgili kararını vermiştir bence Çünkü şurada sonuçların açıklanmasına 20,22 gün civarı var. Eğer iptal veya cevapları değiştirme gibi bir işlem olmuşsa şimdiye kadar yapılmıştır. Bende benzer görüşteyim soruların iptal vs olacağını duşünmüyorum. Sadece Türkçe sorusunda bariz bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Onun dışındaki soruları ÖSYM iptal etmez bence
-
@pabloescobarr olabilir tam takip etmedim süreci sonuc olarak çok ciddiye almamak lazım:D zaten bence 4 soru değil bu sene hiç iptal değişiklik olmaz. (Bu arada musul,Türkçe 7 iktisat sorusunu yanlış yaptım. Tek imtiyaz sorusu dogru) 70 barajı bilemiyorum tabi ama o da zor.
-
@can-mavi musul doğruymuş hocam teyit ettirdim onu ben
-
İptale konu sorularin cogunu ben de yanlis yaptim.ama nedense yanlis oldugunu dusunmuyorum cevaplarin.adamlar kabak gibi cevaplari olmayan zor sorular soruyorlar yapamiyoruz sonra iptal olsun diyoruz.bu cok yanlis bir bakis acisi bence.ben de iptal edilcek cevabi degisecek bir soru oldugunu dusunmuyorum.
-
Baraj kaç olur arkadaşlar insanın içi içini kemiriyor hissiyatınız nedir
-
Ben de herhangi bir sorunun iptal olacağını düşünmüyorum, burada herkesin büyük çoğunlukla fikir birliğine vardığı soru türkçe sorusu, onda bile çok güvendiğim bir türkçe hocası dedi ki "sorunun cevabı 3 olmalı ama 2.cümle de şartları taşıyor o yüzden iptal etmez ösym " diye söyledi
-
@can-mavi hocam sorunun cevabı 3 olmalı demek bile iptal için yeterli değil mi. Nasıl yani 2 şık mı şartları taşıyor. Kaç kişi o soruyu 2 yaptı ki? Olmuyor yani uyumsuz hiçbir şekilde bir kere 3 bahsettiği kesim bile farklı. Ösym Türkçe sorusunu iptal etmeli