2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@tyr61 başın saolsun dostum çok doğru söyledin
-
@bozkurtbey ben size ne dedim 72.75 demedim mi ?
-
@tyr61
75 net ile ben de 3.kez mülakattayım
İnşallah mülakatı da geçersin güzel kardeşim,Rabbim,teyzemin mekanını cennet eylesin,seni de ona cennetinde komşu eylesin.. -
@tyr61 Allah rahmet eylesin.Ruhu kazandığını duymuştur tebrik ederim
-
@tyr61, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@tyr61, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
2018 de 373.olup 69.75 ile mülakata girememistim.
2019 da 75,5 ile giremedim.
2020 muhtemelen kazanacam.
Ama Eylül 11 den beri virüsle mücadele eden annemi iki hafta önce kaybettim.
Neyi kazanıp Neyi kaybettiğimizi bilmediğimiz bir hayat yasıyoruz. Kazanamamak dünyanın sonu değil kazanmak da her şey değil.
Hayat Kocaman bir sınav. Allah başarıyla bu sınavları atlatıp vermeyi nasip etsin.Anne huzur icinde uyu. Oğlun kazandi
Ahh be kardeşim mahvoldum şu mesajınla. Başın sağolsun, Allah mekanını cennet etsin inşallah.
-
Arkadaşlar puan ve sıralamadan bahsederseniz seviniriz. Mümkünse tabi seneye girecekler için bir içerik olusturalim.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Bir sonraki sınava hazırlanacak arkadaslara tek tavsiyem türkçe tarihi hafife almayın.. Bir sonraki başlıkta görüşmek üzere, kazananlara tekrardan hayırlı olsun
-
Kazananları tebrik ediyorum, hakkınızda hayırlısı olsun, ben tekrar çalışacağım. Aranızda ilk sınava az çalışıp 2. Sınavda 20, 25 puan attıran var mı
-
75 puan ile 2. defa 216. olarak mülakat nasip oldu. diğer hesabımı anlamadığım şekilde banlamışlar. sınav ve mülakat konusunda yardım isteyen mesaj atabilir. bunu yazmak da şart oldu.
ne oldu bilgili? soru iptal ettirirdin ösymye. reks edirdin youtubeta. noldu be arz şoku. cehenneme gitti arz şoku.
-
@alaiyemm benim de siralama 351 nasil oluyor ki
-
76.75 ile 113. Sıra. Hayırlı olsun herkese sonuçlar.
-
@geliruzmanı07 pardon kardesim yanlış görürmüşüm
-
80,5 puanla 21.sırada Mülakattayım inşallah
-
@tyr61 Annenizin mekanı cennet olsun benim düşünmeye bile korktuğum şeyi siz yaşıyorsunuz Allahım sabır versin size.. umarım mülakattada aynı zaferi yakalayacaksınız başarılar diliyorum
-
14y 12boş ile mülakatı kaçırdım. Öncelikle Türkçeden 4 yanlış yapan kendime kızıyorum ama yapacak da birşey yok.. Herkesin eline emeğine sağlık. 4te 3 elenecek ama bu sınavın sonucu verdiğiniz emeğin somut karşılığıdır. Tadını çıkarın arkadaşlar. Kendi adıma dersler çıkardım bu süreçten. Kpssden sonra kaymakamlığa başlarsam yine sınırda veya sınıra yakın kaçıracağım. O yüzden bu sene aynı hataları yapmadığım bir yıl olacak inşallah. Ocak ayında oturup insan hakları ve hukuklara bastıracağım. Seneye inşallah ben de mülakata kalacağım. Dediğiniz gibi yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır. Mülakatı kazananları tekrar tekrar tebrik ederim. Vefat eden annemizin de ellerinden öperim. Allah rahmet eylesin.
-
Hayırlısı olsun. Forumdaki sıralamada 30. idim, sınavda 79. oldum (77.5 puan ile) 2.63 oluyor herhalde oran. Hepimize hayırlı olsun tekrar.
-
@gul121 arttırırsınız hocam. Kapatacak açığınız fazla, gerekli sabrı ve azmi gösterirseniz yapabilirsiniz. Zira temel kısımlar sizde eksik görünüyor ki bu iyi bir durum her attığınız adımda mesafe alacaksınız. Sonrası soru, tekrar ve mevzuat okumasıyla detaylar..
-
kazanan bütün arkadaşlarıma büyük tebrikler. benim sonucum çok komik olarak 27 geldi. tahmin edeceğiniz üzere beklediğim puandan çok uzak bu. daha önce böyle bir durum yaşayan ya da itiraz etmemle ilgili tavsiyesi olan var mı acaba?
-
@gul121 geçen sene mezun oldum 52 küsür netim vardı bu sene 74.75 yaptım çok şükür ama geçen seneyle bu sene arasında çalışmamda dağlar kadar fark var
-
Arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bu süreçte kırdığım arkadaşlar olduysa özür dilerim. Hayırlısıyla 2.kez mülakattayım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.