2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Pisagor yasayamadim hep sinirda kaldim:)
-
@discotheque insAllah o sene bu sene olur hocam
-
@Pisagor herseyin hayirlisi kardesim eksik olma sagolasin.
-
@discotheque geçen yılların puan tahminlerinin neredeyse tamamını inceledim. Geçmiş 2 mülakat tecrübem var ve bu sınava şimdiye kadar ciddi emek verdim ben de. Bana kalırsa, Sizin tahmininiz çok çok yüksek. o kadar yüksek kapatmaz diye tahmin ediyorum. Çünkü yığılma daha çok 70-72 arasında. Maksimum 72 ile kapatır ki ben daha da düşük kapatacağını düşünüyorum.
-
@janbengi kardesim ben yuksek diyim de dusuk kapatsin.dusuk diyip yuksek kaparsa burdaki bir suru insani gereksiz umutlandirmis olurum.dikkat ederden ben maximumu soyluyor ve alti mumkun ustu mumkun degil diyorum:) anladin kardesim? 72le kapayabilir ama 73.5 un ustune iptalsiz cikmasi cok zor.tas catlasa 74 diyorum.
-
@discotheque inşallah hocam benim herkesin işine gelir
-
@herseye-rağmen amin insallah
-
''Israrla dua etmene rağmen verilecek şeyin gecikmesi ümitsizliğe kapılmana sebep olmasın. Çünkü O, icabete kefildir ama kendi seçtiğine kefildir. Senin kendin için seçtiğine değil... Ve kendi istediği vakitte icabet eder, senin istediğin vakitte değil...''
-
@discotheque 74 ten aşağıya kapatsın forumdaki herkese çay ısmarlayacam
-
@kaymakamadayı19 inşallah kardeşim
-
Beyler arz şoku sorusundan sonra, dunki sayistay sinavinda yer alan arz edilen miktari etkileyen etmenler sorusuna da itiraz edenler var, soru tertemiz ilginc gercrkten..
-
@kaymakamadayı19, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@discotheque 74 ten aşağıya kapatsın forumdaki herkese çay ısmarlayacam
Çay ısmarlama işinin yalan olacağı malum, ancak bu kadar iddialıysan kardeşim senden şöyle bir güzellik bekleyelim eğer 74 ten aşağı düşerse ihtiyacı olan 10 kişiye kpss a veya hakimlik veya kaymakamlik kitabı hediye et ne dersin ?
Not: çok şükür benim ihtiyacım yok, yanlış anlaşılmaya sebep olmamak için bu notu yazayım dedim
-
@can-mavi cok guzel dusunce hocam
-
@can-mavi Hocam bişey sormak istiyorum neden sizin görüşlerinizi yansitmayan her durumda insanlari tersleme veya boşa çıkarma yada haksiz çıkarma gayeniz var, bizler düşüncelerimizi paylaşamazmiyiz? yani 74 dedim diye mi bunlar?..
Gelelim çay konusuna, neden yalan olsun? amaç zaten aradaki muhabetti artırmak degilmi? Ben buradaki her arkadasla oturup çay içmeye, gündeme iliskin konulari konuşmaya açığım, koyduğunuz 10 set hedefi ise mülakati kazanmis birine soyleyin mülakata kalmis birine degil. Mulakata kalan adam 10 set alabilirmi sizce mantiklimi dediginz şey?. herkes öğrenci burda, yeri geliyor kahvaltisiz kutupahne yollarina düşüyoruz, çay ismarlicak paramiz var ama kusura bakmayin ögrenci iken cebimizde 10 setlik paramiz olsa burda işimiz olmazdi...
-
@Pisagor bu kadar iyi niyetli bir paylaşıma bile bu cevabı aldığım icin gerçekten uzuldum.. ayrıca benim düşünceme ters bir duruma da karşı cikmis değilim, sadece buradaki herkese çay ısmarlayacağım dedi arkadaş ben de biradaki herkese çay ısmarlamak imkansız bir şey olacağını düşündüğüm için böyle bir hayıra görelim hep beraber dedim, son olarak 10 ader SET DEGIL , 10 ADET KITAP dedim
-
@Pisagor ayrıca 74 diyen ve çay ısmarlayacak olan sen değilsin ki, 2 farklı hesaptan mi yazıyorsun dostum ?
-
@can-mavi Hocam valla kusura bakmayin şuan şoklardayim bende yukarida çay muhabeti yaptim, bana istinaden bu yorumu yaptığınızi düşündum biranlik sinirle yazdimz sonra baktimki bana yazmamisinz, hatlar karıştı valla şuan cok utandım kusura bakmayin
-
@Pisagor önemli değil dostum
-
@can-mavi Valla Hocam hakkınızı helal edin, yukarida yazdigim yoruma bakarsanz , neden bukadar anlik tepki verdigimi anlarsinz, yoksa yazmazdim, çünkü çok mahsumane bir şekilde çay teklifi yapmıştim arkadasa sonra sizin yorumu görünce bana sandim, sonra yazdim kusuruma bakyin tekrardan.. hakkinizi helal edin.
-
@kaymakamadayı19 Ben çay sevmiyorum sağol