2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Pisagor İnat tv
-
@KAMUCU-1 kardeş anlamada sorun yaşıyorsan tek tek anlayacağın şekilde anlatayım.
Sen dün 70 civarı kapadı dedin , güvendiğim duyum dedin .
Bugün ise beklentim 71.. kapaması öyle olacak gibi diyorsun .
Bak burda ne var biliyor musun sadece duyum versen eyvallah güvendiğim duyum demek o insanların da duyumuna güvenini artıyor .
Şimdi kalkıp kendi duyumunu kendin çürütürsen olmaz .
-
@Daywalkerss daha önce hicbir mülakatta elenmedim vay be ... bizdeki sansszliga bak daha hicbir mülakatı geçemedim 2013 ten beri seri bir sekilde eleniyorum.
-
@samatta Estağfirullah kardeşim daha evvel giripte elenmedim demek istiyorum özelden madem duyum alıyorsun mülakatta niye elendin gibi mesajlar almıştım o yüzden diyorum
-
-
15 bin kişimi girmiş ?
-
@isletme15, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Bunlar haber yaptığına göre cuma pazartesi açıklanır. Bilmeden haber yapmıyorlar genelde
-
@osaduman aynen haber yaptık erken açıklandı diyecekler
-
@isletme15 yanlış anımsamıyorsam o site 1 gün önceden böyle durumlarda bu minvalde haber yapar ardından açıklanıncada eski uyarı/öneri haberini sonuçlar açıklandı haberiyle yiğneler... Ben sonuçları Çarşamba bekliyordum ama el mahkum yarın bir bekleyişe gireceğiz... Hakkımızda hayırlısı olsun..
-
@Ömermuhtar bu haber erken aciklanacagna isaret oldu artik..
-
"Bir şeyi aşırı istemek iyi değildi. Sırf bu yüzden bir şeyin olacağı varsa bile olmazdı. İnsanın isteği dozunda olmalıydı."
Steinbeck
-
Forum üyeleri Cuma iyidir rahat olun
-
@isletme15 loading..
-
@kaymakam1842 mümkünse iyi geceler
-
@siyahadam kardeş adrenalin salıyorsun
-
@siyahadam puanla ilgili düşük kapattı duyumunuz vardı. Düşük kapattı duyumunun detayına ulaşabildiniz mi?
-
@siyahadam senin duyum 73 müydü kardeş
-
@109-dönem iptalin olmadığı kesine yakın. Düşük kapatti 400 doldu bilgisi aldım. Dusukten kasıt muhtemelen 73 ten asagidir . Ama yeni bilgi alırsam paylaşırım.
-
@siyahadam cuma diyosun di mi
-
@siyahadam dostum yarın açıklanacaksa yeni bilgi alması zor gibi