2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
son 2 saat.. açıklarlar inşallah ya
-
@bozkurtbey öyle bir şey olursa duyumculara verilen kapitülasyonlar tek taraflı olarak forum moderatörleri tarafından kaldırılır, duyum-u ımumiye idaresi fesh edilir
-
Senenin başında o sene bu sene mi diye başladık. O sene cidden bu seneymiş, çok sağlam dağıldık. Teşekkürler 2020 vurmadığın yer kalmadı
-
Arkadaşlar adam kafa buluyor sizde hala puan söyle falan diyorsunuz. Bence bu kişinin duyumu falan yok. Burada insanları trollüyor.
-
@marshall-yardımı bencede kafa buluyor.
-
@marshall-yardımı marshall yardımı sorusunu doğru yaptınız mı :))
-
Duyumu olan söyler çekilir yok şöyle yok böyle kıvranmaz.
-
Yok şu madde his şu madde duyum şu madde tahmin
-
Kimsenin Ösym' den hiçbir şey duymaması da güven veriyor aslında. Ben hala iptal bekliyorum çünkü
-
Arkadaşlar geçen sene de birileri gelip burada insanlara umut dağıttı sonuçlar açıklandığında benim gibi bir sürü kişi hayal kırıklığına uğradı demem o ki temkinli olun ve net konusunda da yazılanlara inanmayın ösym bu konuda bilgi vermez geçen sene bunu görrük
-
@geliruzmanı07 ahahhaha valla bu yoruma çok güldüm. Alfa bir yorum
-
@geliruzmanı07 iyiydi :DD
-
Var mısın yok musun acun gibi kutularda büyük hissediyorum küçük hissediyorum muhabbetine döndü. Hem duyumum var diyor hem tahminim var diyor. O zaman ya duyumuna kendin inanmıyorsun ya da duyumun falan yok.
-
geçen sene 16:46 da açıklandı bekleyelim bakalım
-
@geliruzmanı07 yaptım kardeşim
-
Ahmet denizler bitmez anlaşildi...
-
@siyahadam söylemezsen söyleme bize milletimiz söylüyor.
-
Benim duyumum olsa söylemem... Baksana linç ekibi hazır
-
bugün açıklanmasına dair umutlar azalıyor malesef.. keşke açıklansaydı da bitseydi bu ızdırap..
-
@siyahadam, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı aslında bir rakam var ama söylemeyeceğim. Sonuçta herkes burada beklentiyle bekliyor. Temkinli olmak zorundayım. Bu vebali alamam. Sadece düşük kapattığını iletiyorum. Malesef aciklamayacagim.
Hocam kusura bakmayın ben bundan ne anlamalıyım? Bu saatten sonra temkin mi olur temkininiz vebal açısından ise zaten düşük kapattı diyerek gerekli gereksiz tüm veballerin sorumluluğu aldınız ki kendi adıma söyleyeyim söyledikletiniz doğru ya da yanlış çıksa da sorun yok benim için ha yok temkininiz kaynak içinse ki buna anlam veremiyorum açıkçası çünkü sadece bir kişinin bildiği bir şey değil ki sır olsun.