Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@kader 1 yıl olacak
-
Mühendislikten sınava giren arkadaşlar sınavda neler çıktı aklınızda kalan soruları yazabilir misiniz?
-
@fatihmeth öncelikle belirteyim sınav çok karışık. üniversitede gördüğün her şey var programlama var veri tabanı yönetimi ile ilgili sorular var elektrik var elektronik var kısaca her şey. geçen seneki sınavı doğru dürüst geçebilen olmadığı için açılan kontenjan bile dolmadı. sınava gireceklere başarılar ama çok umutlu olmasınlar. sınav test ve sanırım 50 soru idi, süre de 1 saatti herhalde
-
Başvuru Formu bulan var mı göremedim
-
@fatihmeth sinyal modulasyonlarını hatırlıyorum. frekans dalga boyu. sinüs dalgası falan. sinyaller sistemler ders kitabı vardı ya, onun temel konularına çalışın. bir bilgisayar mühendisi olarak çok zorlanmıştım, sınavı geçtim ama mülakatta elendim. Sizin şansınız bol olsun
-
Geçen yıl LTE'nin açılımının sorulduğu konuşuluyordu.
-
@burcuburcu Valla o kadar çok şey vardı ki keşke burada o soruları toplasaymışız maalesef çok hatırlayamıyorum. TDM,FDM bunlar vardı.
alt alta üç tane girdi sinyalleri verilmişti. clock verilmişti. bunun çıktısı ne olur denilmişti.Hatırlayan arkadaşlar da hatırladıklarını paylaşırlarsa en azından bundan sonraki adımlar için birbirimize yardımcı olabiliriz.
-
Başvuru Formu bilgisayar üzerinden mi yoksa el yazısı ile mi doldurulacak
-
@firito koymuşlar mı formu
-
@accosator yok hocam yarın koyarlar
-
@firito eğer ilanda bilgisayar ortamında diye özellikle belirtilmediyse genellikle el ya da bilgisayar fark etmiyor kurumlar için, bn bilgisayarda dolduruyorum hep.
-
Başvuru formu hala yok dimi arkadaşlar?
-
@hans4106 yoo geldi
-
Arkadaşlar başvuru formu nerde bulamıyorum kariyer.btk ya tıklayınca sayfa açılmıyor yardımcı olur musunuz
-
@şaziyee http://kariyer.btk.gov.tr/kariyer/view/login.xhtml burdan girin hocam
-
@hans4106 çok teşekkür ederim başvuru formu bilgilerimizi doldurup yazdırıyoruz di mi
-
@şaziyee evet normal cv oluşturuyor gibi bilgileri girip en son da kaydedip yazdırmak gerekiyor.
-
mühendis arkadaşlar, gecen sene sınavda
programlama sorusu var mıydı?
veri tabanı ile ilgili soru var mıydı? -
arkadaşlar e devletten almış olduğumuz mezuniyet belgesini göndersek sorun olur mu?
-
Kurumu aradım ama santral bağlamadı beni sınavla ilgili bilgi verecek numaraya posta ile gönderimlerde gönderilecek hiçbir belgede noter onayı şart değil di mi? Bilgisi net olan var mı bu konuda? Diplomayı okuldan onaylı olan fotokopisini göndericem e-devletten olanı kabul ediyorlarsa bu da kabuldür o zaman.