Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
arkadaşlar kurumu bugün arayan var mı
-
@hukukuzmanı Biraz önce aradım komisyon daha listeyi vermedi sizinle birlikte biz de öğreneceğiz dedi bugün ya da yarın açıklanabilir hatta haftaya kalabilirmiş beklemekte umut var
-
Bugun kurumu arayan oldu mu ?
-
Arayan soran bilgi alabilen ... var mı ?
-
Kurumu aradım ancak ulaşamadım.bilgi alabilen oldu mu?
-
Bir gün daha bitti
-
Her zamanki gibi telefon çalıyor ama açmıyorlar. Bugün 20 gün oldu sözlü sınav biteli. Ne zaman açıklayacaklar acaba ?
-
Bende aradım 2 kere açan yok. Arkadaşlar ne zaman açıklanacak tahmini olan veya sürecin nasıl işlediğini bilen var mı ? Beklemek gerçekten rahatsız edici en azından açıklansa da biz de yolumuza baksak.
-
Ankarada yaşayan kimse var mı yolu düşen kuruma gidip sorabilir mi.telefonları kımse acmıyor
-
Arkadaşlar malum fetö olaylarından sonra en sıkıntı çekilen kurumların başında gelen yerlerden birisi burasıydı. Epey meslekten ihraçlar oldu, bir çoğu da üst düzey. Bu nedenle, yeni bürokratlar çok ciddi bir gv yapmak zorunda hissediyorlar, bana sorarsanız kaymakamlıktan daha ciddi bir güvenlik sor. süreci işlemektedir. Lütfen bana da kızmayın.
-
Arkadaşlar hiç haber yok mu?
-
Artık sanki hiç açıklanmayacak gibi gelmeye başladı bana
-
Sgk bugün şov yaptı, darısı bizim başımıza
-
@bilogrt38 noldu hocam oldu mu sizin iş
-
@galatasaray Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@bilogrt38 noldu hocam oldu mu sizin iş
Ne işi hocam anlayamadım?
-
@paretowilfredo sonuçların ne zaman açıklanacağı ile ilgili duyumunuz veya bilginiz var mıdır acaba?
-
Haber duyum tahmin yok mu arkadaşlar ne zaman açıklanacağına dair. iyice sessizleşti burası.
-
Mülakata sonuçları hala acıklanmadı bilgisi olan var mı arkadaslar, bilgi alabilen varsa yeşillendirsin.?
-
@paretowilfredo @Antimülakat @aliveli bir duyumunuz var mı mülakatlarla ilgili?
-
@SH5826 benim yok kurumla görüştünüz mü genelde bilgi alımabilen bir konu