Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Bugun kurumu arayan oldu mu
-
Var mı bir duyumu olan?
-
resmen hiç haber duyum alan yok. çok sessiz geçiyor.
-
güvenlik sorusturması en az 2 ay sürer
-
@galatasaray iki ay doldu zaten
-
ne yapalım kurumu tekrar arayalım mı?
-
güvenlik soruşturması ilk zorunlu tutulmaya başlandığında 2 ay sürüyordu şu güvenlik soruşturması 4-5 ay sürüyor
-
Yalnız bu söylediğiniz atandıktan sonraki süreç, henüz sonuç açıklanmadıki
-
güvenlik soruşturmaları, yazılı sınav ve mülakat sonucu acıklandıktan sonra , kuruma atanmaya hak kazandıktan sonra oluyor. Kurumun sonuçları bu kadar uzun süre acıklamamasının başka bir sebebi olmalı!
-
@kingRagnar bence tüm güvenlik soruşturmalarını bitirip sonucu ona göre açıklayacaklar.arkadaşın dediği 4 ay banada mantıklı geliyor
-
Arkadaşlar Kurum Başkanına twet mi atsak? Kendisi etkin bir şekilde twitterı kullanıyor belki ilk ağızdan cevap alabiliriz.
-
@merhaba Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Arkadaşlar Kurum Başkanına twet mi atsak? Kendisi etkin bir şekilde twitterı kullanıyor belki ilk ağızdan cevap alabiliriz.
Hocam bu benimde aklıma geldi ama yazmadım henüz
-
@merhaba twitter üzerinden twit atıp sorabiliriz.mantıklı bencede
-
Duyum alan var mı hiç ?
-
beklemekten başka çaremiz yok gibi
-
@izmitt Şimdi BTK insan kaynakları sayfasına baktım. Orada sözlü sınav sonrasında 5 gün içinde sonuçlar açıklanır yazmışlar. Tabi, kaç tane 5 gün geçti bilemiyorum. Bekleyeceğiz bakalım dediğin gibi
-
Arayıp bilgi alabilen var mı ? 3 ay olacak nerdeyse ama açıklanmadı gitti.
-
@kingRagnar Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
3 ay olacak nerdeyse ama açıklanmadı gitti.
Biraz önce İnsan kaynaklarından biriyle görüştüm.
Sadece siteyi takip ediniz dedi.
Ne aşamada olduğuna dair bir şey söylemedi. -
@izmitt sabırlı olmakta fayda var süreçler her geçen gün dahada uzuyor belli ki.
-
Artık bu sınav da açıklanmalı