Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
e devletten aldım gönderdim.
sorun olmaz -
referansın e postası yoksa nabıcaz?
-
@hiktisatci uydur geç önemli değil o kısım, ben de öyle yaptm
-
Arkadaşlar kaç soru kaç dk ve yanlış doğruyu götürecek mi biliyor musunuz? Bir de mühendislik için hangi konudan kaç soru çıkıyor?
-
İibf içinde daha önce girenler bilgilendirse bizi çok güzel olur kanun çok detay mı soruldu bana biraz ağır geldi süre bazlı mı sorulmuştu daha önceki sınavlarda
-
Listeler ne zaman açıklanır bir fikri olan var mı?
-
çoktan seçmeli mi olacak
-
arkadaşlar defalarca yazılmış ya da sorulmuş bir kere de ben sorayım:Sitede kaydedince bilgileri gönderilmiş mi oluyor ? Ya da sınava hangi alanda gireceğimizi seçme gibi bi seçenek yok değil mi ??
-
@gencfenerli Kaydet yeterli hocam.Seçim de yapılmıyor.
-
@fabercastell sınav 5o soruluk test arkadaslar.
-
@galatasaray, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@fabercastell sınav 5o soruluk test arkadaslar.
Kesin bilgi mi yayalim mi???
-
@terkiphatasi mühendislik öyle. gecen sene de öyleydi. 700 kişiye klasik sınav yapılamaz.
-
@galatasaray, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@terkiphatasi mühendislik öyle. gecen sene de öyleydi. 700 kişiye klasik sınav yapılamaz.
Yok sinavin test olmasi konusunda suphe yokta 50 soru olmasi ilginc geldi
-
Arkadaşlar, burada mühendisler için yanlış olduğunu düşündüğüm bir durum var. Herkesin mezun olunan mesleki veya teknik öğrenime uygun bir sınava girme hakkı var. Fakat bu göz önüne alınıp farklı mezuniyetlere göre farklı sınavlar yapılmıyor. Sınavda nasıl ki diğer bölümlerden mezun olan arkadaşlar kendi alanları ağırlıklı ayrı sınava tabi tutuluyorsa, bizim de kendi alanımızla ilgili sınava girmemiz hakkımız diye düşünüyorum. Acaba böyle bir kanun ya da hak var mı? Hiç birimize haksızlık olmaması için sınavın bölümlere göre ayrılmasını talep edebiliriz kurumdan. Telefon ya da dilekçe ile. (Hazır sınav olmamışken) Mühendisliklerin her biri ayrı bir derya deniz iken, farklı bir alandaki mühendislik konularına hakim olmamız imkansız. Bu iş hepsi sağlıkla ilgili diye doktora diş yaptırmak, eczacıya da ameliyat yaptırmak gibi birşey yani bana göre. Siz ne düşünüyorsunuz?
-
arayıp öğrenen var mı.sınav test mi klasik mi herkes farklı bişey söylüyo
-
@galatasaray bütün alanlar da 50 sorudur o zaman. 50 az değil mi ?
-
@accosator 5o soru 6o dk süre diye biliyorum. surprizlere acık olmak lazım ama.
-
@musa55 geçen sene girmiştim sınav test kolay değil
-
@sukuti hangi alandan girdiniz?
-
@sukuti değişik sorular var mı alandan klasik alan sorularindan başka