Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@nairu harcama içindeki payla ikame arasında gittim geldim. Benim çalıştığım kitapta harcama içerisinde pay ilk sırada diye işaretledim. Ama dediğin gibi cevap ikame de olabilir. Bu soruyu yanlış yaptım sayıyorum artık.
-
@beveridge-eğrisi şimdi erdal ünsal, yüksel bilgili ve erman erbaykalın mikro kitaplarına baktım üçünde de malın bütçedeki payı ilk sırada. Bu yüzden cevabımı tekrar doğru sayıyorum
-
@beveridge-eğrisi Hocam bende baktım ankara üniversitesine ait bir link bırakıyorum buradaki linkte malın ikame edilmesi ilk sırada yer almakta
https://acikders.ankara.edu.tr/pluginfile.php/60561/mod_resource/content/0/3. ESNEKLİKLER.pdf
-
Bu soru kpss 2007 de çıkmış. Şıkların yerleri bile aynı. Cevap '' D, saatin mülkiyetin iyi niyetli de olsa teslim ile kazanamaz.''
-
-
Forum hareketlendi açıklandı mı arkadaşlar anlamadım
-
@İllaturuncu anladım hocam doğrudur benim zaten baraj altı kestim ümidi
-
Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mi? Bakanlığı arayan oldu mu?
-
Bugün açıklanacak mı var mı bi haberiniz?
-
@beveridge-eğrisi Baskan naptin ya, dedim aciklandi herhalde
-
Bugün yada yarin diye konuşuluyordu yarına kaldı sanırım
-
Arkadaşlar aranızda kurumu arayan oldu mu
7günlük itiraz süresi bitti açıklanabilir mi artık uzatırlar mı yoksa -
@mülakatzedee açıklansa artık kitapçık felah da yok cevaplar tamamen muamma
-
İlanın en alt kısmında numara yazıyo arkadaşlar arayın siz de ben aradım acmadilar
-
Bugün iki kere aradım ama açan olmadı
-
@muhasebeduayeni aciklanacak ozaman acmiyorlarsa işleri vardır
-
Ben aradım teftiş birimini şuan çalışma sürüyor sunalıik bir durum yok dedi
-
@Willsmithh mta da yabancı dilden geçemedik, burda sorularda yayınlanmadı hukuktan dolayı sonucuda kestiremiyorum
-
@muhasebeduayeni benimde MTA olmadı barajı geçtiğim halde inşallah bu olur kendim 14 hukuk saydın inşallah elim kaymistir
-
Altustu 100kisinin optigi okunacak ben bugün açıklanacağını düşünüyordum ama inşallah aciklanir