2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Gidip yatayım sabah bakarım desem uyku tutmayacak, beklesem ve sonuç olumlu olsa heyecandan uyıyamayacam, olumsuz ise kederden uyuyamayacam. Sokağa çıkma yasağı geldi ve son üç dal sigaram kaldı...
-
@108-Dönem açıklandı sonuçlar
-
Olmadı maalesef
-
Sonuçlar hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah Arkadaşlar.
-
Açıklandı. Hayırlı olsun herkese.
-
Benimde olmadı malesef
-
Sonuçlar açıklandı arkadaşlar. Başvurduğunuz Sonuç beklediğiniz diğer mülakatlardan feragat verirseniz pazartesiden itibaren seviniriz. Bekleyen yola devam eden arkadaşlar için şans olur. Bir de özel olarak soracağım sgk asil olup Kaymakamlığı kazanan var mı.
-
Benden yüksek puanlı sadece üç kişi var. Daha ne yapayım bilmiyorum. Kazananları tebrik ederim. Vatana millete faydalı işler yapın dostlar. Rabbim yolunuzu açık etsin.
-
Ve yuzyillik soruyu soruyorum bu yil var mi aoflu kazanan ?
-
kazanan arkadaşlara hayırlı olsun allah utandirmasin... aranızda adalet bakanlıgı stajyer kontrolör yardimciligi kazanmış olan varsa feregat verirse her gün duacısı olurum aynı yolun yolcusuyuz umarım sizin gibi bizde emegimizin karsılıgını alırız
-
Banada nasip olmadı
-
olmadi...
-
@108-Dönem hocam siz kazandınız mı?
-
bu yılda Olmadı nasip değilmiş
-
malesef benimde olmadı
-
sınav incelediğim kadar 76 ile kapatmış arkadaşlar sizden bilgi almak istiyorum sınav zorluk derecesi nedir? kpss alana göre konu olarak kısıtlı sonuçta 100 soru sınav nasıldı?
-
kazanan 93. adayda 76 puanda mesela !
-
Benim de olmadi, umutlar baska bahara ️
-
Arkadaslar kazanamayan arkadaslar icin bu sinava henuz hazirlanmakta olan biri olarak bir seyler soylemek istiyorum. Bu sinava hazirlanirken elde ettiginiz bilgilerin hepsi aslinda elinden gelen her vatandasin bilmesi gereken bilgiler, okuma yazma ne kadar onemliyse aslinda bu idarenin isleyisi anayasa ve icinde yasadigimiz ulkenin ekonomik tarihi ve insan haklari alani bence genel kultur olarak kesinlikle bilen kisinin ufkunu ve bakis acisini cevredeki bilmeyen yiginlara gore cokca yukselten seyler, bence kazanamamak kayip degil bunlari bilmek kazanc aslolan. Sahsi gorusum boyle herkes icin hayirlisi olsun insallah
-
@Kethüda, içinde söyledi: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Benden yüksek puanlı sadece üç kişi var. Daha ne yapayım bilmiyorum. Kazananları tebrik ederim. Vatana millete faydalı işler yapın dostlar. Rabbim yolunuzu açık etsin.
Sigarayı idareli iç hocam dışarısı karışıyor bir fıt çekip söndürüyorum yapacak bişi yok allah daha iyisini nasip etsin bu ülkede ne diyelimm...