AÖF Kaymakam adaylığı
-
Diğer sayfada yeni sınav icin başlık açıp orada konusalim bu konuları AÖF alınmaz resmi olmayan bisey sonucta sınava giren herkesin kaymakam olma hakkı var.
-
inşallah bu sınavda giren aöflü kardeşlerimizden biri kazanırda örnek olur. Bizim de haberimiz olur
-
memurlar. net sitesine yazdım, belki onlarda içişleri yetkililerine sorarlar da hazırlanmaya gerek bile kalmaz net cevap gelirse
-
@jack1905 arkadaşlar mevzuyu cimer e yazan var mı ? Ben rektörlüğe yazdım cevap alamadım.
-
@alemdar-paşa cimerden kalıplaşmış bir cevap geliyor,ne böyle bir teamül var diyorlar ne de yok.
-
@Dolaylı-tümleç ne diyorlar tam olarak hocam
-
Birileri hayrına kapatsa şu AÖF leri resmen dolandırılıyoruz.
-
Bu durum adı üstünde bir teamüldür. Hiçbir resmi kurum yahut yetkili, size aöf'lileri teamülen almıyoruz demez. Boşuna sağa sola yazmayın. Bu teamül aöf'lilerin ilk 10'a yoğun şekilde girip öyle ya da böyle atanması ile kırılır. O da kısmi olarak yani. Açıkçası ben şu an için sınav birincisi dışında bir aöf'linin atanacağını sanmıyorum. Bana kalsa ben ne sınav derecesine bakarım ne de okuluna. Mülakatta ehil olduğu kanaatine vardığımı atarım.
-
@jack1905 tam hatırlamıyorum ama şu kanunda şu şartlara göre seçiliyor diye gönderiyorlar ama dediğim gibi ne teamül var diyorlar ne de yok.
-
@jack1905 memurlar net sitesine yazmak çok mantıklı, haber yaparlarsa ses getirir.
-
@Dolaylı-tümleç
Bende mantıklı görüyprum denenebilir
Ortak bir metin oluşturalım gönderelim -
Arkadaşlar bu temaul ancak Cumhurbaskanimizin bizzati emriyle kırılabilir. Bunun için ancak (böyle bir dernek varmıdır bilmiyorum olmadığını düşünüyorum olsaydı bu sorunlar çoktan çözülürdü) aöf lilerin bir araya gelerek bir dernek kurmaları gerekir sivil toplum örgütleri sayesinde bu sorunların halledilebilecegini düşünüyorum. Cumhurbaşkanımıza mesele intikal ettirilirse bu is çözülür çünkü azımsanmayacak derecede aöf mezunu var bu ülkede. Bu sorun bu şekilde çözülür ancak başka türlü zor görüyorum.
-
@Etiketsiz whatsapp hattına ve soru cevap bölümüne gönderilebilir, ayrıca memurlar net ankara şubesine bizzat gidilebilir
-
Memurlar net whatshap hattının numarası:
0 532 540 0 590 -
@Dolaylı-tümleç
Teşekkür ederim kazanan kazanmayan her arkadaş buradan mesaj atabilir -
Ben de mesaj attım. Haber yayınlanır veya yeni bı gelişme olursa gruba yazalım arkadaşlar.
-
@mehmetcik2
Hocam bu sene birinci kaç net yaptı bilginiz var mı?? -
@Etiketsiz valla bilgim yok hocam ama 88 yapan ilk 4 te oda yapsin 90 92 gibi birsey benim tahminim bu
-
Grubun birinde 1. olan kişi Aöf mezunu diye yazmış birisi, umarım doğrudur .
-
Aöfluler mulakatta elenmezse çok daha fazla kişi kazanır