2019 TCDD 4 Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@Willsmithh Farkındayım hocam onlara lafım yok. Sırf puanı var diye başvuranlara lafım.
-
TCDD sen nasıl bir kralsın ya. 10 lira sınav ücreti aldın. İstemediğin kadar su kalemi, şekeri içinde birde Güler yüzlü gözetmenler. Birde telefonları çantamızı yanımıza aldırdın. Daha ne denilebilir ki teşekkür ederiz size
Tek sorun sınav çok uzun sürdü keşke tek oturumda yaptırsaydınız ama olsun. Herşey güzeldi -
@BrettonWoods aynen cok guzel bir sınavdı ustadlar çok iyiydi birde sey dediler sizi sınav etmek ne haddimize felah diye çok güldüm
-
@Willsmithh cidden bunu söylemesi bile çok hoş bir hareket. TCDD den çıkmamak için bir neden daha ️️
-
@BrettonWoods ,
Dün sınavda reklamları izlediniz, kazanacak arkadaşların 3 yıllık yardımcılıklarında pestillerini çıkarmak için bekliyoruz -
Sorular kaliteliydi sadece uzun bir sınav oldu ama hiç şikayetçi değilim üstadlarla aynı ortamda olmak bile bana keyif verdi
-
@Giordona-Bruno Bakalım o şanslı 4 kişi kim olacak ️
-
@SonMaliyeci sınav soruları il göçten sonra şeker gibi geldi. Hasret kalmıştık bu tarz sorulara
-
Sınavın ne zaman açıklanacağı konusunda kurumu arayan oldu mu ?
-
@Wicksell Sınav günü üstadlar çok bekletmeyeceğiz sizi , hafta için hemen toplanıp başlayacağız dediler kendileri okuduğu için ben kısa zamanda bekliyorum hocam bugün belki olabilir
-
Simdi baktımda geçen seneki sürece
23 aralık 2018 sınav
16 Ocak 2019 sınav sonucu açıklanması
28.02.2019 mülakat sonuçları @Willsmithh -
@Wicksell bence gayet iyi hocam inşallah buna yakın bir süreç olur 2 ayda tüm süreç bitmiş ne güzel üniversitelere bulaşan çıkamıyor işin içinden malum ulaştırma 2 ay oldu
-
Sınava başvuru yapanlardan 5 kişi KGK uzman yardımcılığını asil olarak kazanmış
-
Kurumun numarası bulan arayan varmı arkadaşlar 2 haftayı geçti nerde gec açıklanan sınav var onu buluyorum
-
Hani hemen açıklayacaklardı..
-
@gürkannn sorma hocam bende o beyanı dikkate alarak en geç 2 hafta diye düşünmüştüm geçen alımda 24 gün sürmüş bugün 20 gün oldu
-
var mı kurumu arayan?
-
Sende mi trende uycaksin be TCDD nedir bu bekleyiş
-
Bu haftada bitti
-
En kısa süreden kasıtları neydi acaba
80 kişilik test sınavının okunması max 1 haftadır