Kaymakamlık hakkında
-
Merhabalar arkadaşlar en aktif ve seviyeli lokasyon burası sanırım size bir kaç sorum var ;
-5 yıllık devlet memurlugu sartı kalktı ama fiilen bu sartı yerine getirmem avantaj yada dezavantaj saglar mı?- şuan iktisat dahil sıfırım fakat, sosyoloji 3. Sınıfım tahminen 2 yılım var hazırlanmak için bu sürede yazılıyı gececek konuma gelir miyim?
- nasıl çalışmalıyım tekuzem yakınegitim yada konu anlatımlı? Nerden baslasam bilemedim.
Değerli bilgiler için teşekkürler
-
Hem okulunu bitiriceksin hem sosyolaji mezunusu hem de kaymakamliğı kazanmak mı istiyorsun ?
-
@marjinalmaliyt57 okulu örgünden bitiriyorum bitecegimi düşünüyorum sorum şu sıfır olan birisi 2 yılda yazılıyı geçermi
-
@st1684
Sosyolojiden alım yapılıyor muymuş benim bilgim yok.
Eğer kabul ediliyorsa 2 yıl kaymakamlık sınavı için çok uzun bir süre. 2 yılınızı sadece kaymakamlığa verip de en az ilk 10 yapmazsanız ayıp edersiniz.
Galiba 8 ders felan var hocam kaymakamlıkta ve asıl sorun sınavı değil mülakatı geçmek.
Kamu mezunlarının bile birçoğu mülakatta elenirken sizin bölümüz dezavantaj oluşturur mu size bırakıyorum.
Umudunuzu kırmak gibi olduysa kusura bakmayın hocam. Yalnızca gerçekçi yaklaşmaya çalıştım. -
tahsil ayrımı sadece aoflulara oluyor sanıyordum ama zannetmem o sekilde olacagını ona bakmazlar