Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Son-Seçim-Bükücü Evet hocam öyle görünüyor hakkımızda hayırlısı olsun başarılar.
-
Arkadaşlar mülakata girerken kimliğimiz dışında yanımızda bulunması gereken herhangi bir belge var mıydı acaba?
-
Arkadaşlar sınav yerine metro ile gidibiliyozmu bide giriş için sadece kimlik mi
-
@sirnakli kızılay'dan koru metrosuna binip odtü durağında iniyorsunuz. oradan üst geçit ile karşıya geçiyorsunuz. hemen görürsünüz
-
@perküsyon teşekkürler
-
Elek elek muhendisliginden bugün giren varmı biraz bilgilendirebilir mi sevabına
-
Mülakata giren hiç kimse yok mu
-
Mülakat sonuçları ne zaman açıklanır acaba bir tahmini veya bilgisi olan var mı?
-
Abi kimseden ses seda çıkmıyor? Koca forumda bu ilanı bekleyen takip eden kimse yok mu?
-
Kardeşim bı iki paylaşımda bulundum kimse den ses çıkmadı beklemedeyiz bı gelişme varmı
-
Haber yok. Bir başkasında haber olacağını ümit etmiştim. Kurumu arayan yok mu? Ben arayıp ulaşamadım.
-
Bilgi alabilen ulaşabilen var mı arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağına dair bir duyumu olan var mı ?
-
Geçenlerde aradım ulaşamadım en net bilgi arayıp sormak forumdan bu sayfadan kimse paylaşım yapmiyo
-
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının insan kaynaklarına 2-3 haftadır ulaşmaya çalışıyorum. Ancak telefonla ulaşmak mümkün değil. Bir bakanlığın insan kaynaklarına ulaşmak bu kadar zor olmamalı. Hele de bu devirde!
-
Arkadaşlar kurumu arayan bilgi alabilen var mı ?
-
Arkadaşlar kuruma ulaşabilen var mı ? Ne zaman açıklanır bi haberi olan var mı ?
-
Kardeşim burda kimse bı bilgi paylasmiyo sayfa kapansa bari girip bakmasak
-
Müfettişlik mülakatını bir haftada açıkladılar bizim mülakatı unuttular diye düşünüyorum ben artık.
-
@gulcmn Boşverin zaten forumda da kimse önemsemiyor.