İstanbul'da olan a kadro memurluklar
-
Arkadaşlar merhaba. İstanbul'daki a kadro memurluk kadrolarının tam listesi elinde olan var mı? Merkezi yapilanması Ankara'da olup Istanbul'da yapilanması olan hazine kontrölörluğü gibi yerleri de listeye koyarsak bakalım nereler var?
-
@Marcuspowa daha önce şöyle bir başlık var https://forum.tercihiniyap.net/topic/94/i̇stanbul-da-çalışan-a-grubu-kadrolar?page=1
-
@æon_flux bundan haberim var hocam. Belki daha geniş bir tablo yapabiliriz diye sormuştum.
-
@Marcuspowa bddk murakıplık uzmanlık tmsf fon denetçiliği ve uzmanlığı spk uzmanlığı kamu bankalarındaki uzmanlıklar ve müfettişlikler
-
Çok fazla bir yer yok hocam. Genel olarak üst kurullar taşındı. BDDK, SPK, Borsa İstanbul, Banka müfettişlikleri, TMSF gibi daha ziyade ticari hayatı etkileyen yerler. Bakanlıklarda da müfettişliklerin başkanlıkları oluyor. Gümrük, İş teftiş, SGK, VDK gibi bakanlıkların teftiş başkanlıkları oluyor. Ve son olarak SGK denetmenlik, Gelir Uzman Yardımcılığı, Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı, Defterdarlık Uzman Yardımcılığı, Ürün Denetmen Yardımcılığı, Ticaret Denetmen Yardımcılığı gibi meslekler mevcut.
Merkez uzmanlıklar dışında diğerleri bulunuyor diyebiliriz.
-
@Antimülakat hazine kontrolörlerinin bir kısmı İstanbul’da duruyor. Benim arkadaşım kozyatağında lojmanda oturuyor hatta. İstanbul ve izmirde ofisleri varmış.
-
@Antimülakat hazine ve maliye uzmanlığı da açıldı. İstanbul'a kadro verdi hocam.
-
@Marcuspowa hazine ile alakalı olacağını düşünüyorum hocam.