Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Ankara yüksek kapatır İstanbula göre o nedenle p25 88 puanla İstanbula başvuracağım inşallah.
-
@RootofAllEvil p19 puanımda en yüksek puanım şans hocam gerçekten yds her seyi siliyor.
-
Bölüm bazlı nedir arkadaş böyle şanssızlık olamaz.
-
Yaaa ysd mi verem birine ya da biri bana yaşını versinayy valla sinirlerimi bozdu bu ilan
-
@sinoki herkes bir yerden kaybediyor bende de p25 75 değil 22 çok güzel bir sayı gerçekten hissizim şu an ne zaman idrak edip ağlıcam bekliyorum
-
Maliye bitmiş bitmiş mhuy guy ve vmy gelmedikçe iibflinin durumu düzelmez
-
@avemim sartlari saglayan sansli kişiler direk mulakata gidicek heralde ne bicim ilan bu anlamadim ise almak degil almamak uzerine kurulu sanki.su ilan 2 ay once gelmis olsaydi giriyordum ya gel de delirme gel de aglama ben iyice salaklastim zaten ...yaşınız gencse uzulmeyin siz en azindan guya giriceksiniz
-
@sinoki ama ya guy istemiyorsam ama bu gerçekten çok kötü oldu bir kaç işletme sorusu yapamamam nelere mal oldu başka bir şeye sebep olucak diye düşünmeye çalışıyorum yoksa kafayı yicem hem Ankara hem istanbul çalışma alanı olması en çok istediğim kriterdi
-
@avemim ahahah valla hepimiz kafamiza bir huni takip gezelim yakindir
-
İlana bak, kamu yönetimi bölümü yok. Bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil. Makine mühendisi alıyor uzman yardımcısı olarak ama kamu yönetimi mezunu almıyor. Bu maliye bakanlığı iyice şaşırmış.
-
o puan türüm 79 .yani ne çalışalım oturup ulus mu çalışıyım iktisat mı çalışıyım .
-
Tamamen motivasyon kırıcı, umut tüketici bir ilan oldu benim için yapsana şunu tüm iibflilere ne bu kadar detay bölüme giriyorsun işi zaten herkes orda öğrenecek
-
@michaelcorleone arayalım hocam ya gerçekten çok garipler ...
-
@michaelcorleone bir de işletme bölümü kamuya kamu yönetiminden daha mı uygun ?işletme bölümünün yıllarca kamuya alımı olmadı özele yönelik diye .dersleri de öyleydi.sen tut 20 tane işletme mezunu al .ekonometri ne alaka ayrıca .
-
Fakülteyi belirle kim ne adla mezun olduysa al işte . Bi de puan falan ayırıyorlar . Gerçekten sürecin sonunda en sabırlıyı mı alacaklar ben anlam veremiyorum ya .
-
Mühendisin maliye bakanlığı alımlarında ne işi olur ya maliye demek vergi demek muhasebe demek bütçe demek. Savunma sanayii olsa anlarım teknoloji bakanlığı olsa eyvallah ama maliye bakanlığında mühendis hakkaten ne alaka??
-
Arkadaşlar maliye kaça düşer acaba malum bu sene maliye 2018 e göre biraz zordu puanlar da haliyle düşük...
-
@sbf13 ydsyi goz onune alirsak 86 87 supriz olmaz bence
-
@sbf13 hazine kontrolorlugu sınavında sınava giricek sayisi dolmamisti bile , acaba şimdi ne olur
-
Direk mülakt olduğu için sayının dolacağını düşünüyorum.