Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@cyy00, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Sabah 1. Yedek görünüyordum şu an başarısız yazıyor ikisinin de ekran görüntüleri mevcut. Böyle bir durumla karşılaşan başka biri var mı
Hahaha
Şaka gibi işe bak
-
Benim de başarısız. Belki de sabah başarılıydı nasıl bir düzen bu
-
@cyy00 bir arkadaş başarılı görünüyor
-
Üzerimizde bir şeyler deniyorlar ama ben çözemedim, çözebilen yazsın.
-
ya böyle birsey olabir mi ya. ben sabah anneme babama arkadaşlarıma sevinçle söylemiştim. hepside o kadar cok sevinmişti. şimdi ne diyeceğim ben onlara.
-
arkadaşlar bende hala "sonuç bilgisi bulunmamaktadır." yazıyor, aradığımda da başarısız olduğum söyleniyor. ben sabahki listeden bile haberdar olamadım hak iddia bile edemiyorum. ne olur bir şeyler hak edenin lehine değişsin, bir hata olsun diye umuyor insan.
-
Kurumu aradım sabahki sonuçların hatalı olduğu söylendi TC ve isimler karışmış sabahki sonuç başkasının sonucuymus vs bu şekilde söylediler ellerinde imzalı listeler mevcutmus liste şeklinde aciklama yapmalarıni istedim sizler de arayıp bu şekilde iletirseniz belki listeyi açıklarlar
-
Arkadaşlar herkesin hakkında hayırlısı olsun. Benim ankara endüstri mühendisliği başarılı geldi sonucum. Bu branşta ankarada başka başarılı olan arkadaşlarimiz varsa sonraki süreçte bilgi alışverişi icin irtibatta olalım.
-
@cyy00 açıklanan son listenin doğruluğu hakkında ne kadar eminler acaba
-
İşletme bölümünden başarılı olup feragat edecekler var mı, süreçte başka bir kurumu kazanmışlardır belki? İşletme bölümünde yedekteyim.
-
@nicksiz benim de Ankara endüstri mühendisliği.İrtibatta olalım hocam
-
İstanbul, Başarılı.
-
Bir sonuç bile açıklamayı beceremeyen rezil bir kurum olmuş güzelim hazine. Yanlış ellerde kurumların ne hale geldiğini görüyoruz. Adam sabah kazandığını görmüş sevinmiş etrafına duyurmuş şimdi napacağım diyor. İnsanları şu hale düşürmenin vebalini o beceriksiz bürokratlar nasıl ödeyecek acaba? Yazık günah. Kazanamayan arkadaşlar bence hiç üzülmeyin şöyle bir kuruma girememek üzülünecek bir durum değil. Yazık çok yazık.
-
@Liverpool295 Ben 1. Yedeğim ama başka bir kurumda başlıyorum o yüzden yedekteki arkadaşlar birer sıra daha önde olduklarını varsayabilirler.
-
@cyy00, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Kurumu aradım sabahki sonuçların hatalı olduğu söylendi TC ve isimler karışmış sabahki sonuç başkasının sonucuymus vs bu şekilde söylediler ellerinde imzalı listeler mevcutmus liste şeklinde aciklama yapmalarıni istedim sizler de arayıp bu şekilde iletirseniz belki listeyi açıklarlar
Bu hatayı 15dk içinde nasıl farketmişler acaba merak ediyorum. Sonucundan emin olanlar mı vardı?
-
@Liverpool295 İstanbul endüstri mühendisliği
-
Sabah tebrik ettiğim akşama yemek sözü aldığım adamın sonucu olumsuza dönmüş insanlarla bu kadar alay edilmez ya
-
Benim de olumsuz, sabahki sonucumu görememiştim. Kazananlari tebrik ederim
-
@shepherd hocam ülke ekonomisinin neden boyle olduğunu sinav simülasyonu ile gorduk bakanligimizdan
-
arkadaslar bende arayıp ulaşabildim. aynı tc ler isimler karışmış safsatalarını okuyorlar. bir insana bu yapılmaz. geç açıklamak hadi neyse ama bu bir insana gerçekten de yapılmaz.