2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
SİNAV MERKEZİ. 0312387 3345 ARAYANLAR YAZSİN GRUBAN NE SÖYLENDİĞİNİ BEKLEMEKLE OLMAZ MART NİSANA KALMAMALİ BU SİNAV RİCA EDİYORUM SİZDEN.SUBAT SONUNDA SİNAV OLSA BİLE BİZ 2022 DE İSBASİ YAPARİZ LUTFEN ARAYİN
-
Ben çok önceden ilan edeceklerini düşünmüyorum o yüzden bekliyorlar bence sınava 10 gün falan kala yapıyoruz diyebilirler. Sonuçta giriş belgeleri vs herşey hazırdı pat diye sınav yapıyoruz derler gibime geliyo ve inceden korkuyorum
-
@tugceozdmr yok artık hocam. Öyle bişey olmaz bnce. İnsanlar bilet alacak yer ayırtacak.
-
@tugceozdmr Sınav pat diye yapılmaz, o konuda müsterih olun. En az 1 ay olur arada.
-
İnşallah en geç şubat sonu olur pat diye olsun demiyorum da arada 1 hafta olsun en azından bu süreçte çalışan çalışmayan belli olur
-
@homecinomiss En az 1 ay olacak duyuru ile sınav arasında. Kesin.
-
@beyaz-fil
neden kesin hocam? bu konuda yönetmelik veya başka bir mevzuat var mı? bakmak için soruyorum. -
@homecinomiss Erken yapılmasından yanayım zaten ama duyuru yapılıp, 1 hafta sonra sınav yapılmayacağı gerçeği de ortada hocam.
-
@duha Hocam malumunuz sınav ilanı ile sınav tarihi arasında en az 1 ay olmalı. Ben Vakıf ilanı için aradığımda bu durumu da sormuştum. Bugün sınav duyurusu yapılsa 1 hafta sonra sınav gerçekleşir mi dedim. Karşı taraf da bana hayır, böyle bir şey olmaz, en az 1 ay süre olur dedi. Aramadan önce ben de araştırmıştım ama ertelenen sınav ile duyurusu arasında ne kadar süre olması gerektiği hakkında hiçbir şey göremedim. 1 ayı referans almalıyız.
-
@beyaz-fil
anladım hocam. vakıfbank kendi teamülleri gereği de öyle birşey söylemiş olabilir sanıyorum. bildiğim bağlayıcı bir kural yok kamu kurumları için. -
@duha Açık bir şekilde yazamadım. GİB'i, Vakıfbank sınav tarihini değiştirdi, çakışmaz dimi? diye aramıştım.
-
@beyaz-fil okadar sacma bi sistemki cakisirsa sasirmayin yani. Aciklanan sinav sonuclari var kazananlarin hepsi neredeyse guy listesinde bu insanlar simdi guy sinavina belkide girmeyecek girseler bile mualakata girmeeyecek. Onlar yuzunden liste disi kalanlarin sucu gunahi neydi cok garip..
-
@colinclark55 çok haklısınız
-
@colinclark55
guy başvuruları başladığında açıklanan hiçbir sınav yoktu malesef hocam. halkbank bile açıklanmamıştı. işi olmayan insanların başvurmasını normal görmek lazım. şimdi atandıkları yerin garantisi yoktu onlar için. malesef guyun ilk ilan olması işleri bozdu biraz. şimdi feragatler de işe yaramaz listeler belli. -
@colinclark55 Arkadaş size güzel bir şekilde bahsetmiş tekrar edeyim. GUY başvuruları bittiği tarihte sonuçları açıklanan bir mülakat yoktu. İnsanlar işsizlikten bu başvuruları yaptı ve haklarıydı.
Siz galiba sınavların çakışmasını istiyorsunuz ?
-
@homecinomiss yönetmenlikten dolayı olmaz.
-
@hayırlısı035
bu konuda ilgili yönetmelik var mı hocam? paylaşabilirseniz sevinirim. -
@duha giriş sinavi yönetmeliğinin yanlış hatırlamıyorsam 4 veya 5 maddelerde
-
@duha GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI (A) GRUBU KADROLARINA GİRİŞ SINAVLARININ DUYURULMASI, SINAVLARA BAŞVURULAR İLE
ATAMADA İSTENECEK BELGELERE İLİŞKİN YÖNETMELİK
bağlantı metni -
@hayırlısı035
buldum hocam teşekkür ediyorum.
https://hizliresim.com/eXAxnV
ilgili yönetmelikte 4. madde 1. fıkrada yazıyormuş.
en az 1 ay olacak arada dostlar.