2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@duha pardon yanlış yazmışım ahlaka aykırı olcak o
-
Sermaye 350 bindi
-
genel olarak zor olmayan ancak kişiye göre değişmekle 10-15 tane eleyici sorusu olan bir sınavdı.
herkese geçmiş olsun.
açıklanınca tekrar uğrarız başlığa -
Matrah belirleme usulü değildir? İhtiyarı usül
-
Devalüasyon amac degildir
-
Sermaye taahhüt kaydı sorusu ortaklara borç olan kaydı yaptım
-
Aşırı enflasyon diye bi soru vardı fiyatların yükselmesiyle ilgili değildir diyodu sanırım
-
Tahakkukla vergide kesinlesmistir hukuki yollar kapankmistir gibi sıklı bi soru vardi bunu isaretledim de
-
@extraordinary net işletme diyorsan aynı mantık hocam doğru cevap 300.000 azalır olacak
-
@marsiyal marka degilmiydi o
-
Evet öyleymiş hocam çıkmış aklımdan tamamen : ' )
-
@burcu-0 arz enflasyonu cevap. Enflasyon artma sebebi değil de hızını soruyordu.
-
@redsoldier hocam başabaş noktasini 30000 yaptim emin misiniz 10000
-
@varol evet hocam marka olacaktı çünkü diğerlerinden ayırt etme falan diyordu
-
@eomer marka ürünleri birbirinden ayırmak için kullanılır işletme adı işletmeleri birbirinden ayırmak için diye blyrm
-
@eomer cevap işletme adı hocam. İşletmeleri birbirinden ayıran işletme adı ürünleri ayıran marka olsa gerek.
-
marka ticaret siciline tescil ettirilmez dostlar. cevap işletme adı
-
Ben de marka yaptım ama galiba işletme adı doğru cevap. Marka ürünü diğer ürünlerden işletme adı işletmeyi diğer işletmelerden ayırır. 2.yi sormuyor muydu?
-
@eomer doğrudur birisi 30.000 tahahhüt için 55.000 lik arabasını vermiş şirkete.
-
soruda ticaret siciline tescil ettilen bilgisi verilmiş. markayı değil işletme adını sicile tescil ettiriyoruz. marka türk patente