2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısı035 evet hocam öyle oldu ben spamlayıp engelledim o şahsı
-
Tweet hakkım doldu daha da atamıyorum.Yarın atmaya devam.
-
#SubatAyinda3000Guyİlani Bugünde bu tagden devam ediyoruz arkadaşlar eski tag tekrar gündeme girmiyor
-
@poncik o zaman 100k hedef
-
İİBF GUY ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 21 Şubat 2020 Cuma
️ Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak'tan
️ 2019 Yılı içinde
️ 3000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı
ve @HMBakanligi diğer ilanların verilmesi
TAG: #SubatAyinda3000Guyİlani
Geleceğin için Sende Katıl -
@poncik hocam iki tag var galiba biri #şubatAyinda3000Guyilani diğeri #SubatAyinda3000Guyilani hangisi dogru
-
@homecinomiss
Tag bu arkadaşlar türkçe harfleri kabul etmiyor ş ç gibi ztn bildiğim kadarıyla şubatla başlayan tagle gündeme giremeyiz yayalım bu tagi #SubatAyinda3000Guyİlanı
ALINTI TWİTTER -
Ders arası, yemek molası, sigara çay kahve molası demeyin atın gelsin twetler haydinn
-
Niye bu gün az tweet atiliyo hadi arkadaşlar bı ilan yoksa gelmez
-
Hep bunu diyorduk sanırım "ders çalışan arkadaşlar(etkinliklere katılmayan) yapmayın etmeyin etkinliklere katılım gösterin." Haklı bir sitemmis, güç görüldü, 100k üstü çok çok iyi. Dayanışmanın sürmesi dileğiyle... :))
-
Yalnız arkadaşlar gündeme giremedigimiz icin Bakan Bey'i etiketlemeyi unutmayalım ki attığımıza değsin. Boşa gitmiş olur aksi takdirde.
-
@paretowilfredo 100 bin twit atıldı bu ilan sürecini hızlandırır mı hiç bi hareket yok
-
@Ezgi71 etkinlik bir kez yapıldı bence bunun sürekli olması lazım o şekilde sonuç alabiliriz
Öğretmenler aylardır yapıyorlar sonunda istediklerini aldılar. Bi kaç ay sonra tekrar başlarlar -
İİBF GUY ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 24 Şubat 2020 Pazartesi
20:00
Sponsorlu Etkinlik
️ Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak'tan
️ 2020 Şubat ayı içinde
️ 3000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı
ve @HMBakanligi diğer ilanların verilmesi
Geleceğin için Sende Katıl -
Arkadaşlar abbas güçlü sesimizi duydu.
-
Hadi arkadaşlar abbas güçlü twetinin altına yüklenelim
-
Bu hafta da bitti.Bakalım daha kaç hafta gececek boyle
-
Aynen twitlere devam edelim
-
Bakanın eli kulağında dediği günden beri iki ay gecti bı hoca da dedi ki ilan bu hafta da gelmezse Mayıs'ta gelir dedi
-
Ne hikmettir her gün şu başlığın tadını kaçıran elektronlar etkinlik varken yok oluyorlar. Sonrasında tekrar gelip aynı tavra devam ediyorlar. Kardeş bi gidin ya salın şurayı, bizi.