İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar memurlar net e yazalım bence artık
-
Kurumu aradım. Bir gelişmenin olmadığını, belirli bir tarihin de olmadığını belirttiler. Kurumda pandemi kuralları hala geçerliymiş. Gelişme olduğunda adaylarla iletişime geçeriz dediler. İptal gibi bir durum da gündemde yokmuş.
-
@oaydin91 oradan bir sonuç çıkar mı sizce?
-
Neredeyse bir sene olacak hala mülakat yapılmadı
-
Yakın zamanda kurumu arayan oldu mu ya da duyum alan
-
@luce Evet hocam mülakatın tarihi belli değilmiş ama iptali de söz konusu değilmiş.
-
@dust7 teşekkürler inşallah bu sene bitmeden yaparlar
-
@luce kurumla konuştuğumda mülakat yapılmasının malum salgın nedeniyle bir süre daha gecikeceğini söylediler. Mülakatla ilgili planlamaları varmış ama ertelemek durumunda kalmışlar. Anladığım kadarıyla mülakat yapmakta istekliler iptal gibi bir durum olacağını zannetmiyorum. Beklemek gerekiyor yalnızca.
-
@Uzmanadayı sizce mülakatla ilgili süreç 1 ayı geçer mi?
-
@lafz geçer hocam vaka sayıları malum
-
Mülakatla ilgili haber var mı
-
Mülakat tarihleri hakkında mesaj gönderilmiş arkadaşlar
-
Arkadaşlar immib mi yoksa halkbank mı? Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Çalışma şartları, maddi imkanlar vs karşılaştırılınca
-
Katılım nasıl olur sizce?
-
başka bir kurumda işe başladığım için immib mülakatına katılmayı düşünmüyorum. Katılacak arkadaşlara başarılar.
-
@captaintsubasa Uzman mı idari memur mu hocam
-
@sipahi Uzman yardımcılığı
-
Benim de uzman yardımcılığıydı ancak başka kurum kazandım. Şu an girmeyi düşünmüyorum.
-
@başarısız idari memur var mı mulakata gelmeyecek olan
-
@sipahi ben varım